Ett snabbt inlägg

Orkar inte beskriva julhelgen, det blir för mycket. Imorgon är det nyårsafton. Känns konstigt, ett helt år har gått sen förra årets spektakel.

Lillan låg alldeles nyss och sov men vaknade just. Jag är jätte sugen på negerbollar. Men vi har inte allt hemma, iofs är det bara vaniljsocker och pärlsocker som saknas. Men Matte vill ändå inte ha så det blir inga ändå.

Pappa har nog en av Söderäljes bästa utkiksplatser för morgondagen. Har vi tur kan vi fira 12slaget där med honom, Bettan och Danne.

Just nu spelar Djurgården mot SSK på hovet, jag håller såklart på AIK men de spelar ju inte så det blir SSK jag håller på.  Det ser dock mörkt ut... Denna gång

Vill egentligen skriva mer, men hon gapar och har sig nu.

  Dags att byta blöja...

puss

Det finns ingenting bättre...

....än att vakna på morgonen, titta på sin bebis och få ett leende som förgyller ens hela dag.

Nu längtar vi båda efter hennes pappa.

Ryggen värker...

Just nu ligger hon och sover på sin pappas bröst medan han tittar på hockey. Mitt hjärta slår ett extra slag när jag tjuvkikar på dem och ser att han ligger och tittar på henne istället för hockeyn. Och jag förlåter honom förden dumma kommentaren tidigare idag. Jag vet att han är trött.

Hon vaknar väl snart så jag ska fatta mig kort!

JAG VET ATT JAG ÄR DÅLIG PÅ ATT HÖRA AV MIG TILL ALLA. Och jag ber om ursäkt för det. Men det är inte så lätt att plannera när man ibland inte får sova på morgnarna. Dessutom så har jag inte så mycket pengar just nu, och tyvärr är det bara gratis att åka buss med barnvagn, inte tåg.... Så att ta sig till Södertälje kostar... Men inte lika mycket som det smakar... haha. Så det är därför jag inte dyker upp så ofta. Men efter jul, när man inte behöver köpa jullappar hit och dit.

Jag har svinont i ryggen varje dag, så jag hoppas att Matte köper en massagetimme till mig i julklapp... Det skulle vara underbart..

Jag vill oxå passa på att tacka ALLA som säger att min dotter är söt, vacker, underbar, sötare än sötast. Man kan som förälder inte höra det för många gånger! Så tack till alla kompisar, familj, släkt, och främlingar (damen på banken, pensionärerna i bokhandeln,barnmorskan... alla).

För alla kan ju inte ljuga för mig.. eller hur?! =)

PUSS på er


Julbord ikväll

Med Mattes firma.
Lillskruttan ska vara hos farmor och farfar.

Här kommer en bild från igår.. =)



Ah...min lilla älskling...

Jill vi kommer och fikar snart.

Nästa vecka kanske?

PUSS

RSS 2.0