Undrar om 3 kr gör honom glad?

En kund har antingen missupfattat vad jag sa att frakten skulle gå på eller så har han lagt på lite bara för att... Iallafall så kommer han att få betala 3 kr mindre än vad han förväntar sig. Undrar om han blir glad då?

Ida ringde en stund innan lunchen, kände mig lite disträ men ändå rätt vaken och lyssnade väl rätt så bra på vad hon sa medan jag satt och raderade mail för att kunna skicka... Wow, har snart jobbat här ett år och inte förrän nu har nån sagt att jag ska packa ihop mailen för att få plats... Det var väl ingen som trodde att jag fick så mycket mail... =)

Natten var verkligen avskyvärd, jag somnade innan Matte ringde för att säga godnatt, vilket resulterade i att när han väl gjorde det så inbillade jag mig att det låg 4 st mobiler i sängen, och när jag väl fick tag i den som ringde stirrade jag bara dumt på den eftersom jag trodde att det stod mitt namn, alltså att jag ringde till mig, istället för att det var Mattias namn... Så jag la den brevid mig igen, och några sekunder senare segade jag mig äntligen upp ur drömmen och fattade att jag hade missat hans samtal...  *suck*

En annan grej var att jag fick för mig att det satt en katt på det lilla bordet brevid sängen, och en "Jullan" uppe på byrån, bakom och farligt nära fläkten med morrhåren och sen yttreligare en eller två katter bakom henne. Och alla var mörka. Eftersom jag var rädd att min lilla pärla skulle fastna med morrhåren i fläkten slängde jag mig upp och på lysknappen för att dumt stirra omkring mig och inse att båda mina små änglar ligger vid mina fötter och blinkar av det plötsliga ljuset. 

Jag vet inte hur många såna här drömmar jag har vaknat av både igår natt och inatt... Och inte heller hur många personer och djur jjag har sett i ögonvrån vart jag än går på senaste tiden... Börjar bli smått hysteriskt...  

Har lite träningsvärk i armarna efter att jag för första gången tog tag i mina hantlar och faktiskt tränade med dem och inte bara flyttade dem från en plats till en annan som jag brukar.. =)

Ont i ryggen har jag oxå, men inte så farligt. Måste kolla upp snabbaste vägen hem sen så jag slipper stressa till tunnelbanan och ändå missa bussen. Jag HATAR sommartidtabellen, fattar de inte att alla inte har semester samtidigt längre??!!! Det finns faktiskt folk som jobbar i juni, juli och augusti och behöver kunna ta sig frammåt utan att behöva vara orolig över att missa bussen och få stå och vänta i minst en halvtimme på nästa... Varför fattar de inte det?

Puss

Lite över en timme kvar....

Hur FAN ska jag orka?

Allt och ingenting…

... och lite till...


Det har varit en lång helg, både på gott och ont. Det var underbart att få sova ut i flera dagar. Inte bry sig om nått, bara ligga och slappa, ta det lugnt. Samtidigt var det tråkigt att man inte gjorde mer, men jag gjorde ju ändå rätt mycket förra helgen. Kanske till och med lite för mycket... =)


Jag avskyr när min kollega sitter och bankar på (dator)musen med fingret som om hon är någon man ska tycka synd om och hela tiden fråga hur det är... Usch, det bara kryper i kroppen på mig av att höra hennes förbannade

"bank".......... "bank".......... "bank".............. "bank"........ "bank".........."bank"....


Låt mig gå hem... Eller ge mig ett eget rum.... Snälla...


Jag orkar inte dra nått om fredag och lördag. Det känns inte som att det behövs liksom.


Men på söndagen gick jag upp efter att ha sovit lite för länge och drömt alldeles för mycket. På tv:n var det ett program om människor som helt och fullt trodde att andra människor skulle springa sin väg om de såg dem utan smink, solglasögon eller överhuvudtaget såg dem alls. Det gjorde mig så arg att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.


Och rätt var det är så står det en man, som jag först inte känner igen, och skriker utanför min baksida, upp mot balkongen ovanför. Han skriker något väl inövat dräpnings-tal med en massa "fitta", "jävla hora" och annat dumt åt en stackars "Maria" som tydligen bor där. Det jag började skratta åt var en mening som typ lät som: "Hoppas att du har tagit ett jävla kort på din jävla lilla fitta och det till den jävla korvgubben så att han får se hur jävla äcklig du är" //....// "Ha ett bra liv Maria!! Ha ett så jävla bra liv"


Mattias som har lite bättre koll på grannarna vaknade och såg att det var ju fan han som bor precis ovanför oss, tillsammans med den här stackars "Maria" och två barn... Tydligen hade hon gjort något  som han var inte alls glad åt, men sånt tar man väl ändå hemma eller i telefonen, inte på baksidan av huset i ett tätbefolkat familjeormåde... Hade jag haft barn som hade kunnat förstå vad han skrek så hade den där mannen fått höra ett och annat. Oavsett om det hade påverkat grannfriden eller inte. Men nu har ju inte jag det.


Vad jag däremot har är ett behov av sömn, och det fick jag inte av mycket inatt. Dels på grund av åskvädret men mestadels på grund av deras bråk ovanför. HELA JÄVLA NATTEN lät det som att elefanter sprang omkring och härjade hos dem... Det verkar som att de inte kan göra nånting vettigt någon gång. När de väl tar bråket hemma så gör de det vid den tidpunkt när alla andra sover, eller iallafall försöker...


Vart F*N är mina kontakter?!

Det undrar jag...
Jag börjar bli lite irriterad på att inte ha någon direktlänk till mina kompisars bloggar längre. Vart FAN tog de vägen egentligen. Första dagen efter "flytten" så tänkte jag att "Jaha, de kanske inte har hunnit flytta hit dem än"... MEN VART ÄR DE NÅNSTANS?! Står det stackarna på en lista över förlorat bagage i nån terminal i långt-borti-stan och väntar på det rätta planet hem eller? Jag undrar ja...

Gårdagen var hemsk. Klockan 1300 kände jag att jag kanske bara skulle palla med att jobba till 1500, jag höll på att somna flera gånger framför datorn. Så trött var jag!
Men när klockan väl var 15 så hade jag 3 ordrar kvar att regga och lite papper att sortera, så då gjorde jag det så att jag skulle slippa idag. Och det var skönt.
Äntligen har den där förbaskade orderhögen krympt ner till nästan obefintlig. Och om 5 min ska jag börja jobba med de 6 st ordrar jag har kvar och göra den helt obefintlig för att sen sätta mig med faktureringen....

Väl hemma somnade jag nästan direkt efter maten och vaknade inte förän Matte kom och lade sig.

Påväg till mitt rum idag så gick jag förbi en massa glasrutor som visade min spegelbild, det gör jag iofs varje dag. Det var bara det att jag insåg hur jävla fet jag har blivit. Och ändå ställde jag mig på vågen imorse och insåg att jag knappt gått upp nått nu heller. =) Från att ha gått ner nästan 10 kg under de första månaderna av graviditeten har jag fortfarande bara gått upp 3-3,5 kg...
Det känns asbra, hoppas bara att det håller i sig och inte skenar iväg alldeles...

Men men, man tar det som det kommer.

Så det får räcka för idag!

Puss och kram!

Hallongrottorna

Ja jag vet att jag är skitdålig på att uppdatera min blogg, men det är inte direkt så att jag har tid att göra det här på jobbet. Det finns alldeles för mycket att göra och alldeles för få som gör det, men sånt är livet, har jag hört.

En snabb uppdatering av helgen iallafall. Fredagen var tung, mycket jobb och jag tycker att det är jobbigt att känna att man aldrig får ner den där högen till noll. ALDRIG  - eller väldigt sällan. Åkte hem vid fyra och bestämde mig sen för att vara lite social med Ida & CO som jag inte har träffat så mycket på senaste tiden. Jag var ju med dem förra helgen men ändå... =) Så jag begav mig till Södertälje och hann till och med träffa min kusin lite snabb och säga hej. Sen satt vi hela kvällen på CP's, jag drac en stor vatten medan de andra tog stor stark. Vi hade jättekul, faktiskt.

Det var tänkt att jag skulle ta första nattbussen hem men min underbara pojkvänn hade väl slagit i huvudet eller sniffat för mycket propplösare eller nått för han ringde när jag var på väg tillbaka till centralen efter att ha promenerat en bit med Ida och Cissi. Så han kom och hämtade mig på centralen straxt efter att sista tåget hade kommit in. Så jag sa hejdå till Alwa som mötte upp tvilling-Johan och gick och satte mig i en varm bil.

Sen var det ju bara att gå och lägga sig eftersom man skulle upp "tidigt" (ja, kl 9 är tidigt) på morgonen och åka till Trosa Marknad. Jag satt rätt trångt i bak med Patrik och Johan men det gick bra iallafall. Solen kom fram ungefär samtidigt som vi och det blev rätt varmt ett tag. Efter nån timme eller två gick jag öch mätte "tha Gang" efter bron och vi åkte och käkade lite och packade in i stugorna.

Tillbaka till marknaden gjorde vi några kap och jag gjorde somvanligt några onödiga inköp. MEN DET BLIR SÅ NÄR MAN ÄR GRAVID!!!!!!!! =) Och med onödigt menar jag typ chips och kakor... Fast kakorna var ju direkt himmelska och jag ångrar dem egentligen inte alls, för det var de godaste Hallongrottorna jag någonsin ätit! Men chipsen fick Dessi ta för de ångrade jag.

MIna två bästa inköp var ett halband från A&C (Norska Pilgrim) Det har säkert inte kostat 500 kr, men jag kände att jag ville spendera lite på mig själv.. (200)
Och sen "En för 50? -Nej! Okej, två för hundra då?! Okej! -tröjan" till min bebis... =) Mattias kanske vart lite glad över den, men det var inte direkt nått han visade. Men historien var rolig och kommer att berättas många ggr eftersom det var det första plagg jag nånsin köpt till min bebis. Nått jag lovade mig själv att inte göra förrän långt senare...

Middagen var helt ok, en grekisk sallad på en tom stackars pizzeria som låg vägg i vägg med en fullsatt restaurang/bar som visade matchen. Matchen vet väl alla hur den gick?! Efter matchen spenderade de andra lite blod, svett och tårar på de omjliga attraktionerna på tivolit. Och sen tog vi en 30 min lång promenad tillbaka till campingen. 

Natten var hemsk i korta stunder för min del, vi bodde för långt från toaletterna för min smak, och så hittade jag en kondom i en av toaletterna när jag skulle gå mitt i natten... Kramp/sendrag och bortdomnade fingrar tillsammans med konstiga drömmar var andra inslag. För övrigt sov jag bra. 

Hemfärden var inte så dyr som vi hade förväntat oss. Men det jämnade ju ut sig med taxiresan. =) Stackars Kalle, han skulle ju inte ha jobbat egentligen...

När jag stod på perrongen i hamn och väntade på tåget ringer Matte och säger att hans föräldrar ville att vi skulle komma ut till dem och husvagnen och grilla lite. Så det var bara att hoppa in i duschen hemma och sen åka tillbaka HELA vägen förbi Vagnhärad och in i Nyköping till en camping mitt ute i ingenstans. Men vi hade trevligt, fick en sightseeing på campingen och god mat och sällskap. På vägen hem så såg jag en vildsvinsfamilj på åkern brevid vägen och sen bromsade vi snabbt in nån kilometer senare och tittade på en rätt ung älgtjur som stog i diket 4 meter från bilen. Resten av färden hem var ganska händelselös.

Jag kan ju inte säga att vi gjorde speciellt mycket mer än gick och la oss när vi kom hem, man orkade liksom inte.. =)

Nå det var väl en uppadering som heter duga! hehe.

Puss och kram!

Fy fan....

Det var den vidrigaste kebebrullen någonsin...


Jag bad om en utan lök och utan pepperoni, jag fick en iskall, halvstark rulle MED lök!

Och just att den var iskall var ju ingen höjdare... Solgården i Masmo ligger möjligen i solen på gården,

men de är rent av usla på att laga mat...


Tacka vet jag Robbans, dit ska vi imorgon. *längtar* Då ska jag ta en RIKTIG grekisksallad,

inte en sån som jag fick på Uttrans i helgen, den var oxå helt värdelös. Det är jobbigt att äta

på ett ställe där man inte gillar maten men gillar de som jobbar där. Orka klaga på vänners matlagning...


Mat mat mat mat. Här kommer mera mat.


Igår köpte jag fem st lösviktspåsar till Mattias farmor i fördelsedagspresent. Det gillade hon.

Vi åt smörgåstårta och sallad, plus att det fanns ost och kex, somvanligt när man inte får äta sånt... Det brukar de aldrig ha annars... =( Och till efterrätt, glasstårta.. Mmmmm.


Fan va roligt vi hade, jag var nästan ingenting med Mattias utan bara med Lindha, Tony, Sandra och

Hanna. Och Jenny och Lotta på slutet. Vi skrattade så mycket åt allt och alla och ingenting. Det var så roligt!

Jag älskar Mattes familj.


Snart ska vi till Trosa! =)

Puss


Ultraljd och allt.

Jag orkar inte skriva om allt som hänt sen senast nu, även om det bara blir mer och mer ju längre jag skjuter upp det.
Men jag ville bara att ni skulle veta att jag lever..

Såå.. nu ska jag försöka få ut min pojke i solen, och kanske locka fram ett leende eller två från honom, han e så jävla grinig just nu. =) (bakis)


Pusss!

RSS 2.0