Oh dear lord...

Jag är verkligen ursel på att uppdatera bloggen, borde inte ens få ha någon egentligen. =)

Ja jag har gift mig, det var ett litet bröllop på tre minuter med mycket skratt och kommentarer från de få närvarande. Sen middag på kolgrillbaren med samtliga. Väldigt mysigt, lillan sprang omkring till alla eftersom hon inte hade ro att sitta och äta. Vi fick jättefina presenter, bland annat en NILFISK SLÄDDLÖS dammsugare med "2in1" =) Supernöjd.

Sen tog Mattes syster Jennie Lee över natten hemma hos oss och MINA SVÄRFÖRÄLDRAR PÅ RIKTIGT NU körde oss in till då okänd ort inne i stan som visade sig vara Radisson SAS eller Royal Viking hotel, vilket det nu är... Fin svit, högst upp i byggnaden med utsikt över centralen.

Jag gjorde nått som jag förhoppningsvis aldrig mer kommer att göra om, tog en drink i hotellbaren. Man borde ju ha blivit misstänksam när det inte står varken drinkar som finns eller priser. Så dum som jag var lät jag henne hitta på en "rolig" drink. PRISET VAR INTE SÅ JÄVLA ROLIGT upptäckte jag sen när hon efter typ 5 min var klar med den... Det tar tydligen betalt för arbetet oxå.... =/ 102 KR KOSTADE DEN JÄVLA DRINKEN, som iofs var god, men väldigt överskattad! Never again ska jag beställa en drink där det inte finns en prislista.

På kvällen tittade vi på en film som heter BOOTCAMP eller nått, med "Jackie" från That 70:s show, och Peter Stormare tror jag. Den hade varit skitbra om inte tv:n på rummet varit en tjocktv på 22 tums som stod 2 meter ifrån fotändan på sängen. Fick ont i huvudet av att försöka se hur folk såg ut... Tänk att man en gång i tiden var van vid så små skärmar...

Frukosten serverades på ett bord på hjul inne i sovrummet, så det blev frukost på sängen... Jag tror fan inte att vi fick i oss mer än en tredjedel av allt som fanns där, men jordgubbarna och brieosten slank ner väldigt fort! Och winerbröden den varma chokladen! =)

Vid 12 kom pappsen och hämtade oss. Vi hade haft det jättemysigt och det hade tydligen Jennie och Lee också haft.


PUSS


RSS 2.0