Dessi har fått bebis!

=) Va glad jag blev när jag fick ditt mess Dessi. Plötsligt blev hela dagen så mycket bättre. =)

Mmmm.. själv trodde man att man skulle behöva ringa förlossningen inatt eftersom jag fick så mycket sammandragningar, men det var nog bara straffet för all stress och städning som har varit i helgen. Från och med nu tänker jag inte lyfta ett finger här hemma. Iallafall inte mer än nödvändigt. Tänker inte riskera att grodan kommer ut medan Mattias är i Hudiksvall.. Frågan är bara vart han ska vara nästa vecka.

Nädå.

Åt middag hos svärmor både igår och idag.

Imorgon ska jag till sjukgymnasten på morgonen, ska bli så sknt att få hjläp med det här bäckenet.. Man tror att det ska bli bättre om man sover, men det blir fan värre. Och sitta är inte heller så populärt... Och gå omkring är ju bara att glömma, så vad ska man göra?
Skulle behöva vara i ett såtn där rum som astronauterna flyger omkring i n'r de tränar inför rymdresor... För vatten vågar jag mig inte ner i eftersom Pernilla fick in bakterier som tog livet av hennes lilla dotter på det sättet.

Äsch i får se hur det blir imorgon.

Nu ska jag ringa till älsklingen och säga godnatt och sen sova.

Puss och kram!

Två lägenheter

Såååå, nu har vi äntligen fått en ny lägenhet. ÄNTLIGEN!
50 m från vår nuvarande. =) Hörna, trea och stor uteplats med en liten gräsmatta på nedre botten. Perfekt. =)

Så nu är det stress... På måndag kommer mäklaren och tar kort på lägenheten till annonsen, så hela helgen kommer det att bli till att städa och fixa. Fast lördagen kommer att bli änne mer hektisk än söndagen eftersom det kommer en massa folk över och grattar mig. Men söndagen kommer iallafall att gå åt till att städa och "inreda" endast.

Söndagen den 12:e är prelimenärbokat som första visningsdag och då ska pappa ha katterna. Vilket kan vara skönt, så behöver man inte oroa sig för att de drar när dörren står öppen.  Och han har sagt att det är ju ingen idé att vi kör hem dem mellan visningarna, utan att han har dem tills den sista är klar. Och det är ju snällt.
 
Idag är ingen bra dag egentligen... Jag är på rent jävla skithumör. Stör mig på allt och ingenting. Så jag är nog inte så trevlig mot mina kollegor idag. Jag s´ka nog sluta skriva nu. Det verkar bara bli värre. Humöret alltså.

Puss


Idag är det en "varm-choklad-drickar-dag"....

Jag vet inte varför, det bara känns så.
Gick ut och tog en kopp till frukostmackorna när jag kom till jobbet imorse. Och fan va gott det var.
Den var helt perfekt. Ska nog krypa upp i soffan när jag kommer hem sen och sitta med en kopp och en katt i knät en stund. Bara mysa....

I helgen har det fan varit mer jobb än på jobbet... Pappa flyttade i lördags, så upp vid 7.40 och in i bilen, iväg till mattes farmor och farfar för att låna släpet. Till Södertälje och en halvfull lastbil där. Jag fick ju inte hugga i så mycket men jag stod och tittade på och pratade en hel del. Dirigerade lite och hämtade dricka åt dem som ville ha.

Pappa hade mätt hissen och sa att soffan och fotöljerna inte skulle få plats, så han tog en av fotöljerna och bar upp den 6 trappor. Lite snopen blev han sen när jag kom åkandes upp med soffan i hissen... ;-) Danne, min bästa kompis pappa, han tyckte iallafall att vi skulle pröva, och tur var väl det. Så flytten vart lite lättare än vi hade trott.

Och igår blev det IKEA för mig och pappa. Jag tycker om IKEA men inte på söndagar när alla andra oxå är där. Det ska bli så skönt att kunna gå omkring i affärer och göra kap mitt i veckan. Men det lär nog dröja ett tag innan man orkar det oxå.

Iallafall så  känns det som att helgen som sagt har inneburit mer jobb än en arbetsdag... Haha. Men det är nog bara för att jag för det mesta sitter ner på jobbet.

Idag ville jag verkligen inte gå upp, även om jag vart räddad av väckarklockan från en jätteobehaglig dröm.
Men det var väl tur att jag gjorde det iallafall, för min lilla ersättare Sara, har dragit på sig en förkylning. Och jag sa till henne när hon ringde att jag ser hellre att hon är hemma och är sjuk än att hon kommer in och jobbar imorgon om hon fortfarande känner sig dålig. Jag klarar mig alltid här, jag är ju inte direkt ensam. Dessutom är det ju inte så bra för mig att bli sjuk just nu. Så jag håller mig borta från sjuka människor ett tag till, även om jag för tillfället jobbar på SICK.. ;-)

Nä nu måste jag jobba lite, och lillan bara sparkar.

Puss och kram

Snart fri.

=)

Min ersättare är en pärla. Hon är både rolig och duktig, så jag kommer inte alls att ha ont i magen när jag slutar här. Hon kommer att klara sig fin fint.

Nåå, det blev ingen förlossning i helgen, även om det kändes så. Hade ju eskalerande sammandragningar från onsdagen och tillslut på lördagen åkte vi in till förlossningen för att jag inte stod ut längre. Och alvedon hjälpte ju lixom inte. Det visade sig vara en urinvägsinfektion som irriterade livmodern så att den drog ihop sig. Men den är botad nu snart eftersom jag äter 4 antibiotika tabletter om dagen. =(

Bebis rör på sig otroligt mycket, det är ju rätt skönt att veta att hon lever. Somliga rörelser är rätt rejäla och ibland rätt smärtsamma. Men det är ok. Det är bara några veckor kvar... =)

Dessi, kommer han snart eller?!?

Haha..

Puss och kram på er!

Smärta....

Jaha, de första sammandragningarna/förverkarna kom igår på morgonen... Svinobehagligt var det... Iallafall när de höll på, när de inte gjorde det så var det som att ingenting någonsin hänt...
Jag vet inte om mamma fattade hur kort tid det är kvar när jag berättade det igår.. Det verkar inte som att hon förstår speciellt mycket just nu.

Jag vill inte att Matte ska åka till Göteborg, men det är så jävla bra om han klarar kursen. Fast jag ser ju hellre att han gör den i januari och att vi alla tre åker iväg dit. Men den är ju redan betald så... Det är väl bara att knipa med benen. Inte för att jag är planerad när han ska åka, men det känns liksom obehagligt att han inte kommer att vara hemma.

Igår och idag var det riktigt hektiskt. Jag höll faktiskt på att bryta uhop över allt igår. Det ringde kunder med jätte jobbiga problem HELA tiden. Och då är det inte så roligt att sitta här sälv och inte kunna lösa problemen åt dem. Så efter lunch fick jag stänga av telefonen iallafall. Och det hjälpte verkligen. Hann till och med få iväg fakturorna med posten halv fyra.

Ja, för mig får chefen gärna be att min ersättare från Manpower kommer in en vecka tidigare... För jag vettefan hur det ska gå om det börjar göra mer ont i höfterna. Just nu känns det som att någon har misshandlat/våldtagit mig med ett järnrör i det området när jag ställer mig upp eller går omkrng. Men det är ändå inte såååå farligt. Blir det värre däremot, då vet jag inte om jag har lust att jobba mer.

Men vi får se hur det blir.

Tomas kom med sin dotter igår, och är ju så jävla söt! Det är lite roligt bara att hon är anledningen till att jag kom hit, men ändå har vi inte fått se henne förrän nu, över ett år senare... När jag själv snart ska få en egen...

Imorgon ska jag/vi till barnmorskan på morgonen. Har en mängd frågor... Ska bara komma ihåg dem alla tills dess...=)

Men nu ska jag sätta igång här, även fast jag helst skulle vilja gå hem och lägga mig....

Puss och kram!

Bara en liten stund...

...Kusin ringde igår.. Vi har ringt om varandra i helgen. Började kännas dumt efter ett tag. Men nu fick hon iallafall tag på mig.
Däremot blev det aldrig så att jag ringde upp henne när jag kom hem eftersom vi åkte och handlade och sen av någon anledning hamnade vid köksbordet hemma hos svärföräldrarna... Jo just det, anledningen var MAT! Vi hade precis varit och storhandlat för att upptäcka att vi var brutalt hungriga och inte hade varken lust eller ork att laga maten vi köpt... Eller någon annan heller för den delen. Och McDonald's lockade inte heller. Så vi åkte hem till Benny och Lotta och käkade köttfärslimpa och potatisgratäng... =)

Annars hade jag rätt kul i helgen, träffade Linda för första gången på flera månader. Det var knappt så att Kevin kände igen mig när jag kom, det tog iallafall ett tag för honom att komma fram. Och sen var man inne i en städ och matlagnings karusell inför ett 90 års kalas. Och eftersom jag hjälpte till så vart jag såklart inbjuden att äta av all den goda maten oxå. En riktig kock som lagar riktig restaurangmat hemma hos någon annan. Det var grejjer det ;-)

Huvudvärk som en atombomb söndag till måndag. Drömde om listor som bara blev längre och längre och aldrig tog slut och gjorde huvudvärken outhärdlig. Det var knappt att jag kom upp ur sängen på måndagen eftersom jag inte fick sova något. Tänkte att jag åker faktiskt hellre till jobbet och tar två alvedon än ligger hemma och väntar på att apoteket ska öppna kl 10 eller när de nu gör det. OCh såfort jag fått i mig alvedonen på jobbet, så tog det bara 3 min sen mådde jag bra. Ingen huvudvärk och inget illamående. AS NAJS!

Men mycket att göra, så nu har jag faktiskt inte tid att sitta här mer... ¨

Puss och kram på er alla mina små änglar. =)

Teknikens under och förbannade kollektivtrafik...

Igår/idag var/är ingen bra dag för mig....

Stressade som fan hem för att hinna till en visning på en lägenhet som jag egentligen inte vill ha. Och som dessutom visade sig vara ett riktigt ruckel... Inte en chans att jag betalar ens 895 000, eller ännu mindre 1 milj för vattenskadat/försört parkettgolv, groppar och hål i linoleumet, väggar som måste tapetseras om på grund av kattklös och fläckar. Slitna och fula dörrkarmar, målarfärgsfläckar på väggar och trappa/golv. Orginalbadrum och sprickor i taket i det "stora" sovrummet. Nej nej nej. Både pappa, Benny & Lotta och jag tyckte att det var för mycket jobb med det hela. Så jag sa nej.

Igår kväll gick min telefon åt pipan. Jag hann iallafall skicka ett sista meddelande till Cathrine innan det hände. Ser ingenting på skärmen just nu. Kan ringa till folk om jag kan nummret. Och dumt nog har man inte allas nummer i huvudet. Och imorse skulle jag ta med mig en extra telefon vi har liggandes hemma och byta till den. Men jag glömde...

Bussen var sen så jag såg baken på 708:n när den åkte från centrum, jätte kul. Det började regna medan jag väntade på den 725:an till Tumba istället. 737:an stod iallafalla inne så det var skönt, men eftersom den har sån jävla väg att åka och går så långsamt så stämplade jag in en kvart senar än vanligt... =(

Jag mår egentligen inte så jävla bra idag, vill egentligen bara hem och sova. Men det kommer ju inte att hända...

Puss och kram på er.

Det kryper i hela kroppen på mig.

Jag orkar inte vara här egentligen, kände av det redan i morse. Det kröp i hela kroppen när jag låg och väntade på att väckarklockan skulle ringa en andra gång... Jag fick verkligen tvinga upp mig själv.
Det var inte så att jag var trött och inte ville gå upp, nej, jag ville bara inte komma hit till jobbet. Att gå upp tidigt är inga problem, att åka till jobbet funkar oxå... Men att vara här, det är inte ett dugg roligt just nu.

Helgen var toppen iallafall, tidig fredag somvanligt, jag tror jag gick och la mig i sägnen vid åtta på kvällen. Fast jag ringde ju mamma och pratade en stund med henne. Så jag somnade väl inte förrän nio. Iallafall, sov till tio eller nått på fredagen. Gick upp och började tvätta, så kom Ida över och lånade tvättstugan hon oxå.
Och medans tvätten höll på åkte vi till Salem och Tumba för att hitta presenter till Dessi och bebis. Käkade lite när vi kom tillbaka och gjorde klart tvätten. Sen fick jag åka med henne till Södertälje och träffa Cathrine på centralen för att ta bussen till Dessi och hennes "baby shower".

Hade jätteroligt, träffade nya och gamla människor som var jättetrevliga. Åt god mat och pratade hela kvällen. Det var så roligt att få prata av sig med Dessi igen, jag kände mig inte så ensam med mitt tillstånd, eftersom hon är den enda som jag känner som är i min ålder och gravid just nu.
Jag säger inte att jag inte kan prata med nån annan av mina kompisar, för det kan jag. Men man känner att ibland kanske man pratar om det lite för mycket med dem, och man vill ju inte tråka ut dem.. =)

Resan hem var ju lite klantig, jag skulle ha hoppat av i Rönninge som jag tänkt, men jag satt kvar för jag var så trött, och det visade sig vara dumt eftersom bussen inte gick från Tumba förrän 47, och jag kom dit typ 22... Så jag tog en taxi hem. Faktiskt.

Och rätt ner i sängen såklart.

Söndagen gick jag upp vid halv tio och käkade frukost, gjorde mig iordning och åkte iväg till Östertälje station för att bli upphämtad av Ida. Sen åkte vi och tankade och sedan vidare mot Nyköping, där det skulle pågå ett SM i Western-ridning. SKITKUL! Faktiskt. Jag har inte haft sådär mycket kontakt med western-sporten förrut, men det var faktiskt riktigt roligt! Även om man kände sig lite utanför när man sprang runt i mjukisbyxor och gravidmage bland alla smala människor klädda i tajta jeans eller långa shaps med fransar samt skjortor och hatt.
Okej, alla var väl inte supersmala men de flesta faktiskt.
Det luktade häst och ko och var helt underbart.

De roligaste grenarna att titta på var de som innehöll kalvar. Jag kommer inte ihåg vad den första hette, och jag vet inte heller vad den gick ut på riktigt med än att man skulle "boxa" kalven, vad nu det är. Jag tror att det typ gick ut på att valla kalven utan att den gick över vissa linjer. Men varken Ida eller jag fattade det riktigt. Den sista grenen vi såg var iallafall roligast. Två runda fållor brevid varandra, med 11 kalvar i den ena och två cowboys på häst i den andra som skulle sortera ut kalvarna i nummerordning in i sin egen fålla utan att någon kalv antingen utan nummer eller med fel nummer tog sig förbi... Och det kan man ju säga inte var så lätt... =) Sen en lugn biltur hem genom det vackra sensommar landskapet med traktorer i full gång med att slå det sista på åkrarna.

Hemma hos mina svärföräldrar träffade jag en morbror till Matte för första gången, samt hans fru och deras son som var jätte gullig. Vi käkade lite och pratade en hel del. Sen åkte Matte och jag hem till våra soffor och bäddade ner oss med täcke och allt för att titta på två filmer. Jätte skönt och mysigt avslut på helgen.

Back to work... =)

Puss och kram!

RSS 2.0