Mardrömsbarn idag

Hon har inte varit glad alls på mig idag, bara mammig heeeela dagen, har inte fått sätta ner henne mycket alls.

Har kört olagligt också, det var inte roligt. Fyrhjuling. Fast jag vet inte om man kan räkna det som att jag körde eftersom Matte satt bakom mig och höll i styret typ hela tiden. =) DET VAR BARA NÅGRA METER.

Tittat på DeBe's och Johans hus och fått ångest. Lite grann. Men samtidigt kände jag mig lättad eftersom vi inte har något hus själva och slipper problemen. =)

Grillade hemma hos Linda och Sonny. Det vart stressigt, men gott. Lillan vart trött och somnade  för att sen vakna och busa me lilla Kevin 3 år. det var sött...

Nu sover hon äntligen. Och Matte med, han ligger och snarkar i soffan fast han sa att han inte vill gå och lägga sig för att han "tittar på film". Undrar hur mycket han fattar...

Nä nu ska jag iallafall gå och lägga mig... Puss på er

Man träffar inte alltid rätt...

Men igår kväll gjorde jag det. Smack sa det bara och lillan sov som en stock.
Hon hade kastat sig runt och kors och tvärs i en tjugo minuter, jag höll nästan på att ge upp, jag var så trött. Och Matte skulle iväg och jobba dagen efter. 

Men lite "Plutten-lutten-lii" räddade hela kalaset och lillan slappnade av och somnade på en pisskvart om man får säga så.

Hon kan sitta själv nu, det har hon nog kunnat ett tag om jag ska vara ärlig, men jag tycket inte om den här datorn så jag använder den inte mer än nödvändigt.

Och hon håller på att komma upp på tårna när hon ligger på mage, dock har hon inte kommit på hur hon ska få  upp huvudet samtiigt för det kör hon ner i madrassen och så "står" hon så och gruffar ner i madrassen.. =) Knasig min unge...  =)

*älskar*

Saknar sin pappa gör hon oxå, råkade säga "pappa" till henne och då började hon titta sig omkring och leta efter honom. Och sen på mig frågandes, "vart är han då?". Lite jobbigt blev det. Men så glad som hon blev när pappa ringde och jag satte på högtalartelefonen så att de kunde prata.

Ja älskling, vi saknar dig här hemma. Kan inte vänta tills fredag. Även om det ska bli väldigt skönt att få sova utan ditt tandklapprande så saknar vi din röst på kvällen och morgonen. Och ditt sällskap.

Puss på er

Det är över nu...

Så skönt, så underbart.
Det gick bättre än jag trodde men det var samtidigt värre än jag trodde. Det var INTE roligt att stå inför alla, även om det bara var personer som jag känner.

Presenterna var fina och vädret underbart, så det var väldigt lyckat.

Bild kommer sen

puss

RSS 2.0