Det snöar ute....

Lillan sover i min famn, tv:n hackar på grund av dålig mottagning som säkert är snöns fel.... Irriterande.

Hade plannerat att gå på "baby-cafét" på öppna förskolan i centrum idag, men jag orkar fasiken inte.... Det snöar och är kallt. Vi borde verkligen gå ut eftersom vi inte har varit ute på tre dagar.... Men det blir så när man packar inför flytt.....

Idag SKA jag ringa till fastighets skötaren och fråga om sopnyckeln.... Vi måste ju ha den.

Lika bra att göra det nu.... =)

Puss

Ammaammaammaammaammaammaammaammaammaammaammaamma

Igår var det snöstorm, då var det rätt skönt att stanna inne och tvätta och städa hela dagen. Tyckte riktigt synd om min älskling som fick ge sig ut och jobba i snöstormen....

Har dock förträngt det mesta av gårdagen då den var rätt påfrestande psykiskt. En mammig unge och en kattt som gick och skrek hela tiden. Okej om hon bara hade pratat lite lågt då och då men när hon skriker blir jag fan tokig. Bara för att jag inte vet varför hon gör det.

DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT FLYTTA!!!!!!
Det är nu bara idag, onsdag och torsdag, sen drar vi på fredag!!!!!! Så nu sitter jag och väntar på att pappa och faster ska komma och hjälpa mig att pack lite, det är inteså mycket kvar.... egentligen. Det är bara det att det går lättare att packa om man har någon som håller koll på ungen eller om hon sover...  =) Pappa ska hjälpa mig medugnen oxå... jag hatar att rengöra sånt!!!

Nä nu börjar det bli för jobbigt att skriva med en hand... Återkommer nån dag när jag har båda händerna fria...

Puss

Promenad, nytt golv och middag

Mysigt att för en gångs skull vakna upp en helg utan att behöva stressa iväg till nått...
Nu låg vi hela familjen och mös en lång stund. =)

Sen tog lilla familjen en promenad upp till centrum i regnet för att handla lite nödvändigheter och extra material till middagen vi skulle bli bjudna på. Och nu ligger Lee hos farmor, mätt och belåten medans hennes pappa showar med farfar i köket med deras nya golv... Faster hjälper till så gott hon kan! =)

Jag ska väl gå och titta lite jag med.

Kram kram på er!

66,6

Mmmmm.... kilo alltså.... vart ganska förvånad när jag tittade på vågen imorse.... Från 81 kg...

Det tycker jag är ganska bra... =)

Pöss

Äntligen hemma igen...

Nåväl, jag har varit hemma en stund, men jag har varit upptagen med min lilla dotter som såklart skulle vakna när vi kom hem. =)

Sist jag försökte skriva så vart jag avbruten av hennes hunger såklart. =) Det är mycket såklart med min dotter. Alla säger att hon är så söt, såklart säger jag då... Och alltid när maten precis är klar och vi ska sätta oss ner och äta så vaknar hon. Såklart...

Iallafall, som jag skrev tidigare upptäckte vi att suffletten på vagnen som vi fått bara åker ner hela tiden. Vi gjorde en "tattarlösning" med ett snöre och en säkerhetsnål tills vi kom hem. Men när det visade sig att det inte gick att spänna åt skruvarna som egentligen visade sig vara nitar så bestämde vi oss för att titta efter en ny vagn. Och vi hittade en perfekt på blocket, såldes av en familj som bodde i Rönninge. Jätte mycket tillbehör ingick, bland annat regnskydd, myggnät och skötväska. Med vagn och allt 1900 kr.

Vi är supernöjda med den. För den är ju så jävla snygg!

Nu är det riktigt roligt att gå ut och gå.

Imorgon ska jag gå på prommenad med Anna. Ska faktiskt bli riktigt skönt.

Nä nu gnyr hon igen den lilla. Ska se till att förbereda så mycket som möjligt av maten så att det går fort när Matte kommer hem,.

Puss och kram!

Höstväder och ny vagn.

Suffletten på den gamla åkte ner hela tiden, så vi köpte en ny från blocket. Eller den var väl egentligen begagnad...

Men 1900 för en fin vagn med massa tillbehör. Så taget.

Nä nu är hon hungrig igen... p

Puss

GAH!!! Jag glömde....

Lee Sofia Hagman
2008-10-27
13:49
3485 gram
49 cm lång
34 cm runt huvudet.


Jag fick ett mess...

Jag fick ett mess från Anna där hon hade läst alla kommentarer på min blogg och fått reda på att lillan kommit ut... Men då låg vi fortfarande inne på sjukhuset så då kunde jag inte blogga om det. Och den här senaste veckan har jag verkligen tänkt att göra det flera gånger, men det blir liksom aldrig av... Förhoppningsvis hinner jag skriva ner en hel del, men man vet aldig med lillskruttan...Hon kan vakna närsomhelst.

Iallafall.

Söndagen, Matte åker iväg och spelar innebandy på morgonen, kommer hem ganska sent då han spelade en extra match. Men för att kompensera det så hade han fixat in oss på middag hos sina föräldrar så jag skulle slippa laga mat. Efter middagen så pkte vi och storhandlade. Det gick bra.  På natten vaknade jag ågra gånger av att jag hade ont i magen, men jag var så trött att jag somnade om hela tiden. Vis 0150 började jag räkna hur långt det var mellan värkarna. Typ 4-5 min, ibland 3.... Räknade i någon timme och fick sen nog och ringde till förlossningen. Alvedon och en vaarm duch var det som gällde. DET FUNKADE INTE som ni kanske har förstått... Väckte Matte och efter 40 min ringde vi igen och då skulle vi komma in. Vi kom in 04.10

Jag var öppen ca 4 cm runt klockan 5 efter att jag varit påkopplad eller-vad-det.nu-heter till en CTG ett tag. Så det var bara att byta om till den där förfärliga rocken och promenera in till förlossningssal nummer 5. Där inne fick jag varma kuddar och lustgas när det vart för jobbigt. När det vart värre slutade vi medlustgasen ocg satte in EDA. Då var det bara att andas bort värkarna... Jätte skönt. Plus att jag nu var medveten om vad som hände iställlet för att vara borta av allt lustgas. Det gjorde ju oxå att tiden gick långsammare men det gjorde inget. Matte var där hela tiden och stöttade.

Klockan 13.15 var jag öppen 10 cm och alltså var det dags för förlossning... Alla tittar så konstigt på mig när jag säger det här men det var faktiskt så att de första krystningarna var en riktigt cool uppevelse. Det kan man ju inte säga om de tre sista dock... hahaha. Men att känna hur hon tog sig längre och längre ner med de första det var häftigt. Faktiskt.

Jag ångrar ingenting.

Så nu ligger min lilla tjej äntligen i soffan brevid sin pappa och sover. Hon har sovit hela natten och jag fick väcka henne imorse för att hon skulle äta...

Äta ja, skavsår.... blodigt och smärtsamt... Men vi börjar lära oss numera.

BVC skulle ha kommit hit igår men de ringde och bokade om till idag istället. Så jag måste städa lite snart. Och snart måste vi börja packa oxå eftersom vi snart ska flytta...

DOPKLÄNNINGEN ÄR ÅTERFUNNEN!!! Tillsammans med en massa annan nostalgi! Så nu blir det ett dop iallafall. VI ska bara få gudfadern att vilja det oxå. =) Men det ska inte var några problem.

Nä nu är det nog dags att spara det här och publicera det, för jag orkar inte skriva om allting.

PUSS OCH KRAM

RSS 2.0