Sovmorgon....

Det vart kanske lite väl länge ändå... He he, efter många om och miau fick Beatrice äntligen upp mig straxt efer 12.. =)

Nåja, hade inte så mycket att göra idag ändå, man kommer ju liksom ingenstans utan busskort och/eller cykel. Iallafall inte i den här stan när inte pappsen bor i närheten. hehe.

Just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli lagom mycket så att vi kan åka ut till Skansholmen och äta middag med Mattes föräldrar. FAAAAN va jag längtar, det ska bli å gott...

Och imorgon så åker vi som sagt över dagen till Gerd och Muffe. =)

Som jag sa till pappa idag så kan det ju vara bra att köpa ett busskort nu vid löning så att jag har det till nästa löning. Nu är det iallafall bestämt att de ska iväg och spela paintball på lördag, så helgen blir nog rätt mycket Södertälje för min del. Både med vänner och familj.

Såg en annons på blocket igår där de försöker sälja vildsvinsblandingar, deras tamsugga hade nämligen blivit betäckt av ett vildsvin.... haha va jag skrattade när jag läste det. Fast jag tycker samtidigt synd om dem eftersom det bara var galtar och de kan ju bli lite svåra att bli av med. Vildsvin är ju inte direkt kända för att vara hanterbara... =)

Nä, nu kallar ModerNatur  igen... haha

Puss på er mina små griskultingar....

JAG ÄR FEEEEEEEEEET

.... till allas stora glädje.
Har fan inte gjort annat än ätit och sovit och svettats i tre dagar och två nätter nu.

Vi var nämligen på "mini-semester" ute i Nyköping hos svärföräldrarna måndag till idag (onsdag). Saknade mina katter något otroligt, men jag visste ju att de skulle klara sig utan oss i några dagar eftersom Johan var snäll och tog hand om matningen. Men det var ändå jobbigt.

Väldigt lugnt hade vi det iallafall, måndagen regnade bort, blixtrar och dunder gjorde kvällen extra mysig. Tur att det inte höll i sig så att vi kunde grilla, men synd att det inte kom tillbaka under natten  - för då hade jag trivts som "fisken i vattnet, handen i hansken. höet på skullen" hahaha, ni fattar nog.

Tisdagen var lååång, väldigt lååååång, men ändå trevlig. Och idag tog vi det lugnt och pratade om väldigt mycket, käkade en god "lunch/middag" och sen lite glass efter det. Efter disken så åkte Matte och jag hem, imorgon kanske vi åker ut och käkar middag med dem på Skansholmen. Och på fredag tar vi en liten tur till Örebro.

Matte ska spela Paintball med kompisarna på lördag eller söndag så jag tänkte hitta på nått annat.. Södertälje?

Nä, nu sparkar godan något fruktansvärt eftersom jag sitter frammåtlutad, måste besöka damernas.... =)

Pusss

"Den har nog lagt sig till rätta nu....Men det var ett par rejäla sparkar"

Yeah right....
Matte somnade om efter att ha känt några "rejäla" sparkar från magen.. Men lilla gubben, det var bara början. Själv fick jag inte somna på ett bra tag, tillslut gjorde jag det ändå av ren tristess eftersom ingen annan var uppe...

"Har du pipskägg eller umgås du med drägg?" hahaha, en liten replik från Dharma och Greg...

Vi hade en liten namn-diskution i bilen igår, vi är nog rätt överrens. =) Mig spelar det snart ingen roll vad ungen heter, sälänge det inte blir en Jerker, eller Järker.... Det bli det bara inte.

Nä, nu måste jag se till att plocka undan lite härhemma, Jullan börjar nysa igen.. =)

Puss på er

SEMESTER.....

Det känns inte som det direkt,känns fortfarande som långhelg....
Har varit i "den-gamla-staden-som-en-gång-tillhörde-mig" idag och hjälpt pappa att rensa undan "lite" skräp.... Ganska mycket faktiskt. Är inte riktigt säker på vad man egentligen får slänga i grovsoporna, men slängt blev det iallafall.. Pappa ska nämligen flytta till en mindre lägenhet-uppe-på-en-kulle-sju-våningar-upp-i-ett-hus-med-skitliten-hiss....

Men det blir nog bra.

När jag kom hem kände jag mig sådär kreativ igen... *suck* men somvanligt kan man inte göra något åt tvångskänslorna
eftersom vi inte har något hemma..... Sååå... det blir väl till att redlöst =) zappa på fjärrkontrollen utan att vara det minsta intresserad, eller bläddra planlöst genom en av de många böckerna som jag någon dag måste läsa innan jag ska länmatillbaka dem till biblioteketoch deras respektive ägare... En sak är iallafall säker, mp3-spelaren som var till färatt göra mig på bättre humör misslyckades totalt.... =(

Dessutom är det stökigt hemma, och tråkigt, eftersom jag är ensam.... Ska man städa lite kanske? Orkar man det? Det blir ju bara stökigt igen ändå..... Och ute är det för varmt för lilla mig...


Äsch, jag kommer nog på något. =)

Puss på er!

Värk

Igår tänkte jag skriva, men sen vart det de vanliga kaoset vid månadsslutet. Vem tänker sig inte för och lägger den sista i månaden på en måndag, av alla 7 dagarna? Då har man ju inte direkt mycket att tänka med... hehe

Barnmorskan idag, allt var bra. Inga problem, nästa möte är om 4 veckor, då har jag semester så då blir det inte lika krångligt att ta sig dit. Och sen efter det ytterligare 2 veckor. Sen var det nån föräldrarutbildning nån gång oxå.... Mycket blir det.

Jaha, ja jag märkte ju inte av busstrejken idag eftersom jag tog cykeln till centrum och sen hämtade pappa mig och körde mig till jobbet. Så jag stämplade bara in 50 min senare än vanligt. Fast min flextid har inte ens gått ut än, så hade jag velat så hade jag kunnat komma in om ytterligare en halvtimme. Men man vill ju helst inte sluta så sent... Även om jag jobbade över igår en timme... Jag vill ju ha mina 8 timmar.

Igår åt jag gulash-soppa till lunch, med creméfraishe. Det blir samma idag, fast jag tror att den maten passade in bättre igår när det var regnrusk ute.. Idag känns det ju inte direkt angeläget, men men. Orka gå och handla igen... Och till middag igår blev det faktiskt potatis och fiskbullar, som jag har längtat! =) hehe Katterna fick det jag inte orkade, fan va mätt man blev.

Låg och läste en stund eftersom jag inte hade nån lust att titta på TV, och det blev ju dyrt, för ryggen då alltså. Det tog mig ungefär en minut att ta mig till badrummet, och jag gick som en gammal gumma vinklad i 100grader.... Stapplade liksom fram, med smärtan exploderande så fort jag tog ett steg. Det var inte roligt... Mina bebisar undrade nog varför jag inte lekte med dem så mycket. Men Beatrice kom upp och gosade i sängen flera gånger.

Undrar om man ska sätta sig och sukta lite på kattungar på katthemmets hemsida ett tag. Får inte jobba nått i systemet eftersom det är uppdateringar av det som gäller den första varje månad... Jag tror fan jag gör det... =)

Kram kram!

RSS 2.0