Jag hade så många rubriker i huvudet....

...och så mycket att skriva om, men nu är allt borta.

Lillan sover men jag kan inte slappna av riktigt ändå. Har löst många problem idag och jag är stolt över mig själv.

Har ingen mottagning på mobilen, den är konstig....

Imorgon ska jag träna på gymmet helt själv, utan barn och utan träningskompis. Men det ska gå, har ju redan bokat barnvakten så det ska inte slippas undan inte... =) Vill ha träningsvärk igen!

Nu... jävlar funkar telefonen, OMSTART! =)

Nänu ska jag sätta på en film och se hur långt jag kommer... =)

nehe, nu vaknade hon, hann inte ens skriva klart meningen...




Jag tror att jag har hittat en bit flintasten i min gräsmatta...

Men jag vet inte, ska lägga upp en bild sen när jag hittar kabeln. =)

Har inte hänt så mycket idag, varit ute på två promenader och hoppas att det blir fler såna hela veckan och hela året ut.

Nej jag måste faktiskt gå och borsta tänderna och gå och lägga mig nu, är trött som en gris.

PUSS PUSS

Vart tog mitt flöte vägen?

Några sköna dagar i närheten av Nyköping, med god mat och trevligt sällskap. Plus, det allra viktigaste av allt, några timmar ensamma bara min älskling och jag.
Konstig var han oxå, nykär kan man nästan säga, mysigt men läskigt.
Dock är han som vanligt nu när vi är hemma igen... =(

Å lillan hon växer och har sig. Sen två veckor tillbaka har hon klappat händerna alldeles själv. =) Väldigt sött faktiskt.

Iallafall, igår var vi ute för andra kvällen i rad och metade abborre. Det första stället vill jag inte prata om, jag känner mig som en barnamördare (notera att barnetvar en fisk). Men på det andra stället där fick jag faktiskt en s.k "keeper", lagom stor för att behålla. =) Det var det ingen annan som fick. Efter det var det ingen av oss som fick någonting...

Pöss

Jag behöver starta om mig själv....

Jag sitter fast, har liksom stannat... Precis som en dator kan göra ibland, oftast när man minst anar det. Fast mitt stopp har nog varit på väg i några veckor... Efter den här veckan ska jag omformatera mig själv.

Matte har tagit tag i sig själv och sina problem, även om han ibland behöver påminnas... Jag vill oxå ta tag i mig själv så. Ska försöka nu i nästa vecka, ta långa promenader på morgnarna och äta ordentligt och rätt.

Varför behöver man alltid ett start datum till allting? "På måndag (för det är ju oftast på måndagar vi vill påbörja saker) ska jag sluta röka/ätagodis/börja träna...." Varför kan jag inte bara få börja nu?

- Jo, det finns alltid ursäkter. Man kan inte äta bantningspiller när man ammar, vilket jag fortfarande gör fast bara på nätterna och vid enstaka morgonmys... Och jag har inte så "fett i plånboken" eftersom jag inte jobbar, utan bara får skitersättning av fitt-kassan. Ursäkta uttrycket, jag ska vara glad att jag får något över huvudtaget.

Pengabristen förstår jag egentligen inte varför jag gnäller på, för jag har ett gymkort, det gäller bara att komma dit... AHA, ett problem till. Jag får bara träna på tisdagar till torsdagar mellan en speciell tid om jag vill ha med mig liten. För vart ska jag annars lämna henne...? Man kan ju äta skitmat om man bara tränar. NU SÄGER INTE JAG ATT JAG ÄLLTID ÄTER SKITMAT, men det blir mycket av det ibland. Ska försöka orka laga mer mat hemma, det är nyttigare och roligare.

Usch nä,nu känner jag att jag börjar bli deprimerande att läsa om. Det är bäst att jag går och lägger mig.

BTW Såg Van Wilder - The freshmen year igår och Van Wilder (7 år senare, fortfarande kvar på college) idag. Den första var nog den bättre, men den andra hade mycket humor den med. Måste oxå säga att En Natt på Museét 1 var mycket bättre än 2:an. Alldeles för rörig men med ett gulligt slut ändå.

Nä, nu går jag och lägger mig för jag ska möta Anna utanför klockan 8 imorgon bitti... eh idag bitti, menar jag.... VI SKA PÅ PROMENAD!!!

PUSS PUSS

3 månaders uppehåll....

Ja jag vet jag är dålig, men det är fan inte lätt det här.

Mycket har hänt sen sist, men jag orkar inte dra allt. Vi har iallafall möblerat om i vardagsrummet och fått det mycket mer öppet och översiktligt (??). Dessutom, tack vare Mattias idé, så har vi fått bort datorn från vardagsrumsbordet. ÄNTLIGEN!!!
Jag hatar kablar och allt sånt, och nu kan lillan faktiskt gå själv runt vardagsrumsbordet utan att börja rycka i några sladdar.=)

Dessutom har vi gjort oss av med ett 70-tal filmer på GameStop i hallunda. Stackars killen som fick registrera in alla... =) Men det gav oss iallafall 950 spänn. Inte alls lika mycket vi köpte dem för men vi hade räknat med 700 så vi ligger plus iallafall... Nu ska vi bara hitta ett billigt SingStar spel så att vi kan använda de trådlösa mikrofonerna vi köpte. Det fanns typ ABBA på alla affärer, vill inte ha det.. =/

Idag upptäcktejag lillans fjärde tand som är på väg genom tandköttet, hon blir väldigt grinig när de kommer har jag märkt. Dock aldrig sjuk tack o lov.

Jag ska försöka bättra mig på att uppdatera bloggen mer.

GRATTIS SVÄRFAR 50 ÅR IDAG!

RSS 2.0