Så mycket att berätta....

Så jä*la rustrerad på "el ordenador" (datorn) så det lär troligen bli ettkortinlägg. Även fast lillan faktiskt sover i sängen efter en MYCKET händelserik dag. Varje gång stackaren vakande var hon någon annanstans än där hon somnade.... =)

Upp vid 9 imorse, duschade. En aning irriterat på "sambofronten". Klädde på mig och liten, efter mycket mutter från föregående nämnda front. Beslöt att det var bättre fly än illa fäkta.... JA, han har så dåligt morgonhumör, speciellt när han "håller på att spy av hunger". You don't cross that highway then!

Satte mig på bussen till Tumba, och CHRISTOPHER COLUMBUS!!! (KORS I TAKET!!) Lilla Lotta tog tjuren vid hornen och ÅKTE FAKTISKTRULLTRAPPAN SJÄLV NER TILL PERRONGEN! (Med barnvagnen då såklart. Dessi fattar =)

Väl i Södertälje snurrade jag runt inne på kringlan. Letade efter fotobutiken och insåg plötsligt att jag stod precis framför fanskapet! haha... kände mig lite lätt dum då, tur att man inte frågade någon. VILKET JAG HADE TÄNKT ATT GÖRA, men blev förhindrad avatt telefonen ringde. *puh* hade kunnatbli pinsamt Hoppas att du blev glad iallafall Dessi, och Daxten såklart. =) 

Efter dopet, fika, efter fikat promenad hem till kusin för vad: jo,mat OCH MER FIKA. Hem till pappa och vad: JO MER MAT!!!

In i bilen, hem och dumpa vagnen. Till Hägersten och en prat-glad moster och: MIN TAVLA!

Jag skiter i om den inte är värd 4500 kr, den är fin och den är min! Moahahahaha



Den gör sig bättre uppe på en mörk vägg!

MEN DEN ÄR SÅ MIIIIIN!

Bad Deal?! Säkert, men sen jag såg den för första gången har jag ALLTID velat ha den. Och så är det bara. Ska inreda hela mitt sovrum efter den hade jag tänkt. Fast man kanske borde visa upp den mer och ha den i vardagsrummet?

Vi får se helt enkelt.

Gud vad jag längtar efter en RIKTIG DATOR! En stationär. För jag hatar det här tangentbordet något så fruktansvärt!

Nåja, en liten stund sovhon iallafall. Nu ska jag gå och lägga mig brevid henne och övertyga henne att återvända till landet där John Blund finns.

PÖSS


 


Snacka om otippat....

Det här är en utmaning som Minsan "slängde" på mig..... =)
Jag ska gå in i mina bilder, öppna den 6:e mappen, och ta fram den 6:e bilden, publicera den här och skriva lite om den.
Sen skaman utmana några kompisar att göra det oxå... =) Se längst ner.

DET ÄR HELT SJUKT!!!

Jag tänkte på den här bilden igår kväll. Hur fort saker och ting förändras. Inget består.




Eftersom lillan är vaken blir det en kort beskrivning av detta mästerverk!

En dag när jag var ute på promenad med rotweilern Bamse uppe i Söderby såg jag det här. Och var ju bara tvungen att föreviga den på en bild eftersom den stod på ett ställe där det inom kort skulle dyka upp ett hus...

Stentrollet från skogen
.

Det var troligtvis några uttråkade arbetare som skapade det. Puss

Jag utmanar:

tosabiten.blogg.se
uffelina.blogg.se
icecold.webblogg.se
alfabetan.blogg.se
caicai.blogg.se

Hej hopp

Mycket har hänt på lite tid...

Ibland önskar jag att jag hade en sån där inspelnings mojäng som "alla" journalister/författare har upptryckta i ansiktet när de brainstormar inför diverse artiklar de ska skriva. Speciellt mycket gillar jag när journalisten i  filmen 1408 babblar i sin lilla aparat... Det är så många tanar som svävar omkring hela tiden, saker som jag ser och vill skriva om men inte kan just då, för att jag saknar papper och penna, eller en dator.

Jag hade planer på ett jätte bra inlägg både i går och i söndags. Men icke. Tiden fanns liksom inte.

Jag tänker inte sätta mig och förbanna den som drog ner en ledning i åkersberga igår morse. Den personen gjorde så att jag kom 35 min för sent till mitt möte med min chef på Manpower. Lite tidigare hade jag kanske kunnat komma om bara folk hade släppt på mig och min barnvagn på bussen i Älvsjö som vi fick åka istället för pendeltåget. Men ice där heller. Människor tänker bara på sitt eget bästa och sätter sig tillochmed på de nedfällbara sätena där min barnvagn skulle stå (när jag väl fick komma på en buss såklart). Det fanns EN snäll man som hjälpte mig, både på och av bussen eftersom ingen annan gjorde det.

Skit samma.

Jag fick en bok av Steffo Thörnqvist (tror jag) Passion. Har bara läst ett kapitel men det gjorde jag på tunnelbanan hem från stan. Fick ju ta den eftersom tågen fortfarande inte gick... Iallafall det är en såndär bok som man inte skulle köpa själv, iallafall inte jag eftersom jag inte känner till den här mannen så mycket. Han är programledare i TV 4 på morgnarna. Men den är jätte rolig att få. För den var väldigt intressant. Tänker inte förstöra för Linda om hon oxå får den av Manpower.

Idag gick jag och Anna upp till centrum och tränade 5-6 minuter på trampmaskinerna innan spinningpasset  på 30 min som började klockan 11. Då kom Katrine och Charli upp och joinade. Gick hem och duschade och åt. Sen sov jag.

Har gjort ett sånt där "blöjkap" idag igen. Willys: 179 för 136 blöjor storlek 3, och samma summa för 92 st i storlek 4. Fy fan va jag och min pappa är bra. =)

Nä nu har min knubbiga lilla flicka vaknat så jag ger upp.... lite fick jag skriva iallafall...

pöss!

Kärlek

Usch, det var en månad och en vecka senjag skrev...

Lite beror de tpå min dotter som är ganska krävande ibland, (JAG ÄLSKAR HENNE ÄNDÅ) men mest beor det på vår dator som är ett litet cp...  Orkar inte med den egentligen....  Allt blir fel....

Har egentligen inget roligt att berätta.

Tittar på Oceans twelwe. Missade eleven... =(

Nä ska gå och slagga snart.. Lillan sover redan.

Puss

RSS 2.0