Blev inget bloggande i onsdags..

Svärmor tog liten tills klockan ett och sen kom jag hem. Har fortfarande inte ringt f-kassan om vab.... Ska göra det någondag... Missade provskjutningen för civila, tråkigt, men det kanske kommer igen.

Pappa har varit världens bästa morfar trosdag och fredag så jag har kunnat jobba ordentligt. Har nästan tömt ett rum på papper, men det är ett evighetsarbete eftersom det fylls på hela tiden... =/ Både bra och dåligt.
Hoppas att det tar längre tid än det är sagt för jag har inte lust att åka till Västberga och jobba.. Det skulle ju säkert funka men jag vet inte.. Det känns bra här där jag är nu även om jag bara sorterar papper efter papper efter papper.

Gillar människorna och att det går fort hem.

Lillan hade precis somnat och jag hade lagt henne i sin säng, skulle bara gå och släcka lampor och titta lite på mitt FarmVille... Men dum som jag är hade jag lämnat telefonen i hallen, så när Ida ringde var det lillan som vaknade såklart... Mitt fel.... =/ *suck* så nu sitter jag här med en unge som inte vill sova...

Kommer nog att somna själv när jag ska försöka natta henne igen. Har iallafall fått i henne vällingen.

=)

Så mycket mys med chokladkakan framför tv:n blev det...

Puss

Jaha så var den dagen till ända...

Har städat, tvättat och handlat.. Planterat mina skott som jag tagit från mina stora plantor. Lagat mat och diskat..

Tjohej va tiden har gått... 

Nä nu ska jag titta på JIm Carrey!

En lugn stund... kanske?

Jaaa Jessica, nu sitter jag här medans du är ute på lunch...
Det blir så lugnt då.... hahahaha

Gårdagen... Det är tur att man inte är trädkramare, då hade man fått spader av vad jag gjorde igår... Eller inte...
18 pärmar med papper som skulle slängas i en soptunna för bränning... Konfidentiellt och sånt där... Det tog mig en och en halv dag... För det satt ju häftklammrar på vartannat papper.... =/ Och det får man ju inte slänga där i. Hade det bara varit en pärm så kanske jag inte hade varit så noga som jag var nu, men när häftklamrar från 18 pärmar fyller en vanlig kaffemugg då är det ganska mycket... Och jag fuskade faktiskt inte en enda gång. Trö mig jag försökte, men det gick inte. 

=/ 

Ja det var väl vad jag gjorde igår, på jobbet iallafall. 
Hämtade Lillan hos farmor som vanligt. Hon hade klämt i sig TVÅ PANNKAKOR!!!! det tyckte iallafall de var mycket, men inte jag. Tyckte att det var lite. För jag vet att hon kan äta mer. Så hemma fick hon lite makaroner och köttbullar av oss när vi åt.  

Eftersom dagis är stängt idag så fick Älskling ta ledigt för att ta Lillan. De fick sig en liten sovmorgon iallafall. Såg så mysigt ut när de låg där i sängen och sov att jag nästan inte hade lust att gå till jobbet.

                                                   Men jobba bör man annars dör man.
 

Faktiskt.

Skönt var det iallafall att komma in lite tidigare. Och så fick jag ju tid på mig att inse att jag bara behöver lämna Lillan en kvart tidigare än vanligt för att hinna till Flempan till 8 nästa vecka. Det ska bli så skönt att jobba "nära hemma" igen. det här jobbet sparar mig runt en och en halv timme på hemvägen. För de senaste veckorna har jag slutat 5 och sen haft en timmes resa hem och hämtat Lillan hos farmor, ytterligare en halvtimme.

Nä nu ska jag kolla faxen.

PÖSS på er. Mest till dig Jessica *fniss*


1 timme och 14 minuter sen...

Då förstår ni kanske att det går segt just nu.

Har kommit på en sak, jag ska äta smörgåstårta och annat gott idag. Säkert blir det några pepparkakor med mögelost på... *mmmmm* För det vet jag att Mattes farmor älskar! hihi

Ja vi ska hem till Mattes farmor och farfar för han fyller 71 år idag.

Kommer inte ihåg om lillan har fått smaka smörgåstårta än, men idag ska hon iallafall få göra det. Och det är bäst att hon tycker om det för det är ett ständigt återkommande inslag i födelsedags firande i både min och Mattes familj... =)  

Nä, om 45 min går Jessica hem och om ytterligare 45 minuter går jag... Att det ska ta sån tid....

PÖSS

HA!

Yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes!


Äntligen lite tur. Visst jag ska inte sticka under stolen med att det här uppdraget har varit bra. För det har det. Det är bara det att det ligger i Solna och att man jobbar till 17. Alltså med lite tur hemma till 18. Då har dagiset varit stängt i en halvtimme... Så jag har inte fått hämta min dotter en enda gång den här veckan, eller förra, eller den innan det...

Men nu ska det bli andra bullar av det! För nu har de äntligen bekräftat på Manpower att jag ska jobba i Flemingsberg fram till Jul, eventuellt lite längre... Från och med måndag. Så då kommer det att ta mig en halvtimme att åka hem och då kan jag själv hämta upp min lilla "docka".

Jag behöver inte ens gå ner i tid som var plannerat! Jippi!!!!

Fasiken, livet ler mot en ibland!

Idag går det lite trögt, det är rätt mycket ibland, och sen saktar det ner till kola hastighet. Som straxt innan lunch, då satt jag och virkade en stund... Men men, snart blir det lite att göra igen. Närmare bestämt kl 14.15. Då ska jag skriva ut alla fraktsedlar och sätta på dem på lådorna som vi ska skicka. Och frankera posten kl 15. Högen var väl sisådär, kommer att ta några minuter iallafall.

Det är så sjukt hur dagarna kan gå så fort ibland och så långsamt andra gånger. Fast igår satt jag ju och väntade på besked om uppdrag och idag så fick jag det. Förväntningarna gjorde så att jag "missade" halva dagen, för plötsligt var det lunch.

Nä nu är det tre minuter kvar. Dags att sätta igång.

Puss och kram på er allihopa!

RSS 2.0