Dags för lunch snart...

Nästa vecka blir kort men jobbig... Ruskigt jobbig. Det är månadslut och halvdagar, det onda uppvägs av det goda, men fårgan är bara om det kommer att räcka till... JAG HATAR MÅNADSLUT!

Jag är jätte hungrig, och har inte med mig nått så det blir till att åka ut och äta med kollegorna. Men
det kan faktiskt vara rätt så skönt det med. Ont i magen har jag oxå, måste tvätta så att jag kan ha mina älsklingsbyxor, magen börjar faktiskt att växa nu så det börjar ta emot att ha vissa byxor.. Men jag tror att mina lår har blivit smalare för byxorna jag har på mig nu har aldrig suttit så dåligt längs låren som de gör nu....
Kanske är på rätt väg?!

Nu är det iallafall gjort, jag har bokat 2 stugor till Trosa-marknad-helgen så vi blir 8 pers som åker. Om det blir fler så finns det ju inget som hindrar att somliga sover i tält... Bara jag får en sängplats, jag och grodan tänker inte sova på marken! Och jag ska ha en nederslaf för jag tänker inte klättra upp och ner för en stege mitt i natten om jag måste spy eller nått... =) Ingen risk förhoppningsvis. 

Fan va jag längtar, hoppas att vädert blir lika bra som det var förra året, och att vi hinner med mer. 

Om 11 arbetsdagar (+några helger och röda dagar) så åker jag till GBG med pappa. 99 kr dit och 99 kr hem, fan va jag kommer att skratta hela vägen! Min minisemester är hett efterlängtad.
 

Idag vart lunchen ännu kortare...

Jag åt min LILLA matlåda på 10 min, egentligen behöver man ju inte mer tid. Men jag ska rapportera 20 min lunch ändå.

Jag är så trött så trött så trött... Jag vet inte vad det är med mig egentligen, jo det gör jag ju.. Men ändå...
Jag är så trött att jag glömmer bort saker som jag måste göra, typ ringa barnmorkan, skulle jag ha gjort hela förra veckan, fortfarande inte gjort det... *suck*

Igår åkte jag till Södertälje fast jag egentligen inte orkade... Skulle köpa en ros som heter Chinatown, som är gul och jätte vacker. Men fick jag det då?! Nä, såklart inte, den fanns inte nånstans! Fan va sur jag blev. Det är ju absolut en av mina favoriter. Och den är ju såååå vacker...

image129

Så det slutade med att jag i ren protest köpte 3 st Friesia... Men jag vet inte om de blir lika fina som min Chinatown skulle ha blivit. I värsta fall får jag väl adoptera bort dem.
Det blev en hel del reasande igår, tack vare att jag har världens bästa pappa. När vi inte hittade rosen på Plantagen åkte vi till Coop i Södertälje och det var däe jag hittade Friesian för en billigare slant än på Plantagen... Jag tänker ju inte betala en hundring för en ros jag inte ens vill ha när jag kan betala 69 för tre...
Köpte en vattenkanna och lite marktäckväv så att inte jorden rinner ut ur mina pallkragar. Sen åkte vi till pappa och hämtade häftpistolen och sne körde han hem mig... Pappa snäll...=)

Och jag kämpade med det där igår. Huahej.. Men sen började jag undra om jag ens har någon hjärna i huvudet eller om det är helt tomt. För Lilla Lotta häftade ju fast väven när kragarna stod mitt på uteplatsen, altså inte intill väggen där de SKA stå... Inga problem där inte... Men sen började hon bara glatt att fylla på jord från tre stycken 60 liters säckar, UTAN ATT FLYTTA KRAGARNA TILL RÄTT PLATS... Vad resulterade detta i då?! Jo att det var JÄTTETUNGT att flytta dem intill väggen och jag fick inte ens dem att stå där jag ville ha dem.... IDIOT!!!!

Nä, nu ska jag jobba lite till...

Pussah!

Tar en kort frukt-lunch och ska snart börja jobba igen.

Fan va jag inte ville gå upp imorse, men jag fick iallafall skjuts till Fittja så min vanliga busstur på 45 min kortades ner tll 5 min. JÄTTE SKÖNT.

Åkte hem till svärföräldrarna och hälsade på i fredags, Mattes mormor och morfar från Malmö var där och hon hade lagat kålpudding som vi fick smaka. Eller rättare sagt, Matte rensade två byttor och tog med sig en hem... =) Sen satt de och kollade på hockey medan jag surfade lite och så fick vi en träskiva till vårt 500 bitars pussel... Det köpte jag på Inn&Finn i Tumba för några veckor sen, innan vi började renovera. Men jag komm liksom inte igång med det förrän i fredags. Det är iallafall jätte svårt eftersom att det bara är ett svart/vitt foto på Frankenstein, så det är ju inte direkt lätt att sortera ut några byggnader och blommor i olika färger... hehe

I lördags gick vi upp tidigt och åkte till Södertäje och köpte en ny dammsugare plus lite annat smått och gott. Sen åkte vi till Tony och Sandra. Medan Matte och Tony drog iväg för att kolla på fyrhjulingen som Matte ska köpa i helgen så satt jag och pratade med Sandra och Hanna. Det var mysigt, men det är det ju alltid där.. =)
Lånade den sista Harry Potter boken av Hanna och Hampus, för jag har velat läsa den på svenska så länge. Och när vi kom hem så la jag mig och läste den på engång, Det slutade med att jag hade tre sidor kvar när Matte kom hem ifrån nånting (jag brydde mig inte så mycket vart han tog vägen) kl 2.30. Han tycker att jag är ganska knäpp... Men till saken hör att HP böckerna inte är speciellt svårlästa på svenska, det är ganska lite text på varje sida, och sen om man har läst boken en gång förrut så går det alltid fortare.

Söndagen kommer jag inte ihåg så mycket ifrån, vi fick bort skräpet som fyllde våran uteplats och så rensade jag lite mellan plattorna och tog ut katterna i solen en halvtimme. Sen kom Helena och frågade om jag kunde ta Baloo på en promenad eftersom hon skulle jobba kväll. Jag somnade vid ett-två nångång och vaknade 16-45 av att Beatrice gick runt i lgh och skrek som en jä*la galning i en halvtimme... Höll på att kasta ut henne. 17 gick jag ut med Baloo en halvtimme och sen mådde jag bara piss hela kvällen. Fick knappt i mig någonting till middagen och kämpade på med det förbannade pusslet igen. Matte satt med mig i kanske 10 min en kvart men sen gav han upp.
Och imorse fick jag som sagt skjuts till Fittja så att jag var på jobbet en kvart tidigare-. Och från och med imorgon ska jag börja stämpla in mig när jag kommer, det tog bara 8-9 månader att fixa en sån till mig.. Ha ha ha.

Funderar på att åka och hämta min cykel i Rönninge, den har stått där över en vecka nu, och kanske börja cykla till jobbet eller nått...

Puss på er!

"... som en liten groda!"

Mmmm, nu vet mamma, och morfar, och fasters familj, och mostrar, och kusiner, övrig släkt och vänner.... Så då kan man ju lika gärna lägga ut det på nätet oxå... Fast egentligen vet jag inte om jag vågar det eftersom grodan fortfarande kan försvinna... Min lilla groda....

Jag har gått ner 8 kg, fast jag pendlar lite mellan 7 och 8 hela tiden. Men nu har jag iallafall kunnat börja äta någelunda normalt igen. Det är skönt, fast jag är lite rädd för att börja äta förmycket... Så jag får tänka mig för. Barnmorskan sa att det är bra att gå ner lite i början, speciellt med mitt BMI.... Förhoppningsvis blir det inte en massa kilo mer på vågen, bara bebisens vikt....

Hela sommaren kommer att bli jobbig eftersom magen kommer att växa, och i höst kommer magen att vara stor. Sen är det beräknat att grodan ska komma i slutet oktober, kanske början på november... Det får vi se, man vet aldrig med barn...

Pappa ska försöka få tillbaka kontakten med sina gamla blöjleverantörs-kompisar, hela min barndom vart jag sponsrad med blöjor... Och det skulle vara skönt att slippa tänka på sånt själv oxå... Faktiskt.

Usch jag längtar så, tre månader har gått så fort nu när man tänker tillbaka, men då tog varje vecka en evighet... Och nu känns det som att det är hundrafjortonmiljonersmiljarders veckor kvar.... April, maj, juni, juli, augusti, september, oktober..... Usch, hur orkar man vänta så länge? Fast det kommer nog att bli bättre när man börjar se skillnad, nu är jag bara fet somvanligt... Men när magen börjar växa märkbart blir det nog roligare.... =)

Nä, nu måste jag jobba igen...

Puss och kram på er!!


Rött är inte en vårfärg...

Jo visst är det det egentligen, men inte om det sitter på de små spinkiga benen på en 17 årig tjej, som för övrigt bär svart kortkort kjol, högklackat och kappa, och bara lyser fram prostituerad.... Dålig start på min morgon minst sagt.

Vad hände med världen? - Citat: Kusin

Jag vet inte vad jag ska skriva,
Egentligen borde jag jobba på lite men jag är så ***** trött just nu...

Fiskmåsarna och små solglimtar utanför gör livet lättare, lite rand iallafall..

Men vart är all vår personal???!
Om 6 min börjar telefonen ringa. Så det är väl bara att starta upp programmet igen då...

Jill, jag prövade skicka ett mail till mig själv från min Hotmail, det kommer inte fram heller. Har skickat ett meddelande till vår datatekniker. Meddelar dig när jag får svar därifrån så slipper du sitta och skicka mail som inte kommer fram... hehe

DFDS

Dead Fuckers Drive Slowly
Drunk Fuckers Drive Stupid
Dumb Fuckers Drive Sadly

Nä det är faktiskt ett frakt bolag som heter DFDS... men det var så soligt att leka med orden ett tag.
Typ som RP gjorde idag... "Kunden vil ha den här ordern RJF- Riktigt Jävla Fort"

=)

Humöret är bättre, men jag har fortfarande mycket att göra.. så puss puss


Tråkigt inlägg....

Nä, nu börjar jag få lite smått panik. Mamma får fan ta och skärpa till sig snart, så här kan vi inte ha det.

Jag hatar PROBLEM status på jobbet... Och lukten från bryggeriet intil, det får mig att vilja spy varje gång jag går utanför jobbets dörrar.

Ingenting är bra idag, inte ens drömmarna jag hade imorse, bara tröttsamma. Har nog aldrig drömt så mycket som jag har gjort på sista tiden. Men det är iallafall inte några hemska mardrömmar. Tackolov.

Usch vad jag är negativ idag. Be mig inte att vara något annat bara, för det tror jag inte att jag orkar, inte idag...

Puss

Jobbigt.

Klart att när man väl kommer in  på bloggen så kommer man inte på nått att skriva.
Jag är iallafall tillbaka på jobbet och stressar som vanligt... hehe.

Nä allvarligt talat så har jag alldeles för mycket att göra för att sitta här och lata mig.

puss

RSS 2.0