Men det kan gärna sluta snöa nu... =/

Okej att man får ett litet smakprov på någon timme.... Men nu räcker det för idag...
Det är ytterst tveksamt om mina skor kommer att hinna torka från morgonens promenad innan jag går hem...


När man har som mest att göra...

...verkar det alltid som att det kommer något ivägen... Eller att tiden liksom inte räcker till riktigt..

Imorgon blir det upp tidigt och hit till jobbet för då tar Älskling Lillan hela dagen. Så då kan jag sitta och knacka ordrar ifred från klockan 7 om jag vill.

Det märks att SE och MF är borta, även om inte jag får så mycket telefon så de samtal jag får sabbar min rytm i knackandet... Nu på lunchen har jag iallfall unnat mig lite lugn och ro istället för stressat pluggande när jag tittade på när TR flög sin helikopter nere i "slussen" på lagret.

Imorgon blir det roligt. Jag längtar faktiskt. Älskling lämnar över lillan till sina föräldrar, så kan vi kanske köra lite så att jag får se om jag kommer in i körningen igen. Sen ska Prusiluskan (sorry gumman:) och jag till gröna skylten och köpa lite sprit! Och kraxa fram några rader på Singstar... =) Får se om vi får nått sällskap eller inte.. 

*fniss*

 

Oktoberfest...

Mmmm.. Det är som Björn på jobbet säger... "Det märks att det är Oktoberfest där nere just nu..."

Herregud va det är problem med tyskarna för tillfället.
Man blir ju inte lite gråhårig. =/

De kommer säkert säga att det beror på att vintern är på väg...

Skulle kunna skriva en riktigt deppig och lång romanserie just nu om hur tråkigt allting är. Om hur jobbigt det är att vintern kommer...
Men jag orkar inte... Har totalt tappat lusten för nästan allting.

Jag har världens finaste dotter, men imorse var ingenting bra. Inte hennes dag och definitvt inte min... Hur fasiken ska det här gå? Jag önskar nästan att de ska ringa och be mig komma och hämta henne. Sen vill jag bara krypa ner i sängen och ligga där i några dagar tills livet ser lite ljusare ut... Men det gick inte så bra igår, så varför skulle det gå bättre idag?

Nä, nu ska jag jobba......

RSS 2.0