Ironi

Tycker att jag på senaste tiden har sett väldigt mycket konstigheter i både tv och tidningar, iallafall hur de placerar sin reklam. Som att sätta chipsreklamen direkt före eller efter en bantningsreklam....

Nu senast fick jag syn på en ganska dålig kombination av artiklar och reklam. Nämligen att artiklarna om de 153 kvinnorna som har blivit döddade av sina män eller ex-män. ("Män som de älskat" - för att citera artiklarna) Bredvid dem så är det en ensam tjej på bild där det står "Jag vill inte vara ensam mer."

Passar illa tycker jag...

Usch. varje dag ska jag bli irriterad

Kan folk bara låta vargarna vara?

Vilka var här först? Inte fan var det människorna iallafall!

Jag blir så trött på allt detta tjafs om vargar och vad de förstör, va fan tror folk att de ska göra när all skog försvinner och blir till bostadsområden??? Tacka för sig och flytta till en annan skog?

Det är underligt att människor som ska vara så intelligenta inte kan förstå ett djurs beteende när deras egen miljö bara försvinner helt plötsligt.

FAN VA ARG JAG BLIR!!!

Får ont i magen varenda gång det skrivs om vargar i tidningarna. Vaför kan ingen förstå dem?

Börjar det inte gå lite överstyr nu?

Jag tänker inte börja "Twittra" som alla andra verkar göra. Det finns säkert många som inte gör det heller och det tackar jag för, för att jag inte är ensam om att inte förstå. Det räcker med en blogg som jag knappt har tid med ändå...

Börjar det inte bli lite överdrivet med alla som skriver precis vad de gör exakt när de gör det på nätet? Så att alla får veta? Jag menar, internet är stort, men hur stort är det egentligen? Kommer det någon gång att bli fullt i detta enorma paralella universum? Fast egentligen bryr jag väl mig inte om det men just det att vemsomhelst kan läsa vad Filip 20 i Karlskrona gör när han har duschat klart innan han går till jobbet. 

Är man inte orolig för att framstå som en oseriös person inför chefen om man håller på så varje dag?

Varför tar man inte de extra minuterna och gör någonting konstruktivt av dem istället. Eller helt enkelt sover lite längre? Och egentligen, HUR HAR ALLA TID? Jag har då fan knappt tid att gå på toa ifred när jag kommer hem...   

Nä, jag förstår mig inte på denna vilja att "vika ut sig" så. Och kommer nog inte att göra det heller...

Puss

Jaha, då var man ute i hetluften igen...

Manpower i all ära, det är ett bra jobb, sålänge man inte har småbarn och praktiskt taget lever som singel i veckorna.

Söker jobb, med andra ord.

Vilket väder vi har då! Vad hände egentligen? Varför är det ingen som plogar? Har de gått i strejk?
Skönt att sitta inne en stund iallafall. Fick ta pulkan till dagis idag för det gick inte att köra vagnen alls... Ville inte ens försöka.

Det känns inte som att det blir någe flytt till radhus, det känns som att de har ångrat sig. Jag vill verkligen flytta men frågan är fan om vi ens har råd med det? Det går åt skogen just nu. FAN JAG MÅSTE BETALA EN RÄKNING SOM JAG HAR GLÖMT!

Gör det nu innan jag glömmer. Hej så länge!

RSS 2.0