Det var någonting...

Månadsskifte, inget roligt ord här på jobbet.... Men det går ju inte att undvika...

Jag skäms nästan för att säga det med det var faktiskt riktigt roligt att göra servicefaktureringen igår. Antagligen beror det på att Linda är en så himla bra lärare. =) Men det var faktiskt roligt att lära sig något nytt, men det är inget som jag tänker säga här på jobbet, för då slänger de väl på mig hela ansvaret. =(

Lilltjejen vill inte ligga still och livmodern har växt från 26 cm till 29 på två veckor... Lågt blodtryck, men jag är iallafall uppe på "strecket" igen och inte under det. =) 
Idag måste jag sluta tidigare eftersom det är föräldrarutbildning 15.30, undrar om Matte hämtar mig? Hoppas det men det kan man aldrig vara säker på.

Tycker synd om honom, igår följde han med till BVC och sen körde han mig till jobbet eftersom han ändå skulle förbi här. Men när han kom till arbetsplatsen så hade de inte gjort mer än förberett allting, även fast de hade jobbat i två timmar. Sonny som är lärling kan förstås inte sätta sig på latmasken Micke som har jobbat där i hundratrettio år, men ändå. Matte ska ju inte behöva vara där och övervaka Micke hela tiden. Det ska nog bli skönt för honom att få ta den här kursen i oktober, för då får han mer ansvar och kan säga till Micke vad han ska göra.
Jag vet att Matte är som jag, han blir tokig när människor inte jobbar ordentligt utan bara går omkring på arbetsplatsen och pratar i telefon, medan man själv sliter som ett djur.

Nä, nu ska jag ta tag i lite ordrar här.

Puss och kram på er.

Fan fan fan...

Hade skrivit ner HEEEEEELA helgen.

Och så är allt borta, orkar inte skriva om så ni får klara er utan en uppdatering..

Puss.

Jag är fortfarande hungrig..

Ingen bra frukost, bara en skål med flingor och mjölk.
Ingen bra lunch, en pirog och en halv gurka... Och Sollan hade inte ett korvöre på sig så hon kunde inte handla något åt mig... Jag får helt enkelt klara mig tills jag åker hem.

Puss

Så förbannad

Just nu, är allt så jävla piss. Det var inte det bara för några minuter sen. Tänk vad ett telefonsamtal kan göra....

Jag är så jävla trött på att snåla med pengar så det är fan inte sant. Och snart kommer det att bli ännu mindre pengar när man går hemma. FAN FAN FAN.

Men jag har bestämt mig.

Varje gång jag får lön, så ska jag ta det lilla jag hade kvar från föregående månad och lägga in på mitt sparkonto. Så är det bara.. Sen om det bara är 300 eller en hundralapp så ska det fan in på sparkontot. Så fort jag får min lön då Jä*lar. För jag har ALLTID något kvar av min lön. ALLTID! Till skillnad från vissa andra, som ändå tjänar mer än mig.

*tar ett djupt andetag*

Nä, nu ska jag lugna ner mig innan nästa irritationsmoment stiger över tröskeln.

Tack för fika stunden igår förresten tjejer. Det var jättemysigt! Längtar tills man får en större lägenhet så att man inte behöver sitta i samma rum som tv:n.

Puss och kram!

Vill, men hinner inte, inte just nu...

Skulle bara titta in och kolla in alla andras bloggar, men ville bara skriva en rad eller två..
Har lite roligt att berätta, men Online har tagit tag i växeln så snart ringer det väl som bara tusan.. =(

Imorgon blir det iallafall föräldrarutbildning nr 2 (förlossning) och visning på en lgh som vi kanske ska köpa... Vi får se.
Mer om det på torsdag (om jag hinner)...

Nåja, puss och kram på er.


Egentligen har jag sjukt mycket att göra...

Även om jag fick undan en hel del ordrar innan lunch, hade säkert fått bort fler om inte vi hade haft ett "5-min-möte"...

Iallafall, vad jag egentligen skulle berätta om här det har försvunnit, är lite stressad eftersom telefonen säkert kommer att börja ringa närsomhelst...

Väntar på att frukten ska komma till jobbet, och hoppas att det finns nått gott...

Relativt lugn helg, städade som en tok, ser värre ut nu än innan eftersom inte all tvätt hann torka så det hänger gardiner och sängkläder överallt i lägenheten. Ska fixa det när jag kommer hem sen. Hade ont i ryggen hela helgen oxå btw.. Fruktansvärt, men det gick såklart över till måndagen så ingen sjukskrivning där inte... =( hehe.

Åkte med pappa och kollade på hans nya lägenhet, utsikt över hela Södertälje, helt underbart. Den kommer att bli perfekt för pappa, det vet jag. Och nu kan jag ju gå hem och hälsa på honom när jag är hemma hos Ida och vice versa... Hahaha

Månförmörkelse i helgen?! Det såg ut så iallafall... Nån som vet nått?

Ingen bra natt i natt, först kunde jag inte somna på grund av en dum pojkvän. Sen när jag väl gjorde det drömde jag konstigt och vaknade ungefär 7 ggr varje timme... Okej kanske inte 7 men många ggr iallafall. Det blir rätt mycket om man går och lägger sig vid 22...

Gjorde frukost till en grinig pojkvän, i ett försök att få honom på bättre humör. Men det var totalt misslyckat. Hoppas att han kollegor lyckas bättre

Puss

När jag ändå håller på....

Egentligen borde jag städa och kolla tvätttid, men jag orkar inte. Gör det sen när det är fotboll istället...=)

Tack Anna för en trevlig chattstund, du har rätt, det får inte ta så här lång tid tills nästa gång!
Men du fick iallafall igån mig. Nu ligger bilderna på datorn så det är bara att lägga upp dem på bloggen=)

So here we go...





Ja, det var de det. Den blev inga videofiler dock.... fattar inte hurman gör... hehe

puss

Idag vill jag ha en mysdag...

Men det lär det ju knappast bli... Tvätt högen är rätt så stor, men jag har verkligen inte orkat den senaste veckan.

Min bebis har bara bråkat med mig de här dagarna. Jag får inte sitta framåtlutad och jobba för då sparkar hon på mina revben.... Hon håller på hela tiden... =)

Igår var vi hos barnmorskan, det gick bra, 130 slag i minuten och typ 25-26 cm mage... Jag har lågt blodtryck och dåligt blodvärde. Men inte alltför alarmerande tydligen. Ligger lite under den mittersta (den sk "perfekta") linjen i diagrammet eller vad man nu kallar det. För två veckor sen låg jag rakt på. Men det var fortfarande inget oroande..
Har nu iallafall gått upp mina 10 kg som jag förlorade.. =( Lite surt är det men fan va de ska bort fort när hon väl är ute. =) Jag ska kämpa som ett djur och gå ner till min målvikt (som är bra mycket mer än 10 kg) haha.

Rätt mycket att göra idag på jobbet. Igår stannade jag till 17 eftersom jag kom en timme senare pga barnmorskan. MEn det tänker jag inte göra idag. Det är ju för fasiken fredag!

Järntabletterna verkar iallafall ha gjort susen för mitt håravfall, visst tappar jag hår men inte lika mycket...

Det ska bli så sköt när vi blir fullbemannade här på säljstöd igen. Nog för att jag kommer att få lida av faktureringen i två dagar till, men det börjar gå rätt bra nu. Behöver inte fråga allt för mycket längre.

Fick kramp  i vaden inatt igen förresten, och den försvann bara inte. När jag kom till jobbet kunde jag fortfarande känna av den i muskeln. Men nu är den typ borta.

Nä nu ska jag jobba lite och hoppas att mäklaren ringer så att vi kan boka en visning på en lgh som vi är intresserade av.
Puss och kram på er!

Lite väl tidigt kanske....

06.43 stämplade jag in i morse.... Lite väl tidigt kanske. Men iallafall... =)

Det blev inget nytt boende. Iallafall inte den här gången.. Och det blir inget radhus i Tumba heller, för hög avgift.
Det är så jobbigt när man inte vill flytta ifrån Salem och det inte finns några lägenheter/radhus till salu för ett vettigt pris. Och jag vill inte bo för långt bort i Tumba och inte i Tullinge... Om det blir Tumba så vill jag bo i Segersjö eller Uttran som ligger nära Salem... Fast jag kan tänka mig att bo i Rönninge... =)

Men det är som sagt inte så lätt att hitta nått i den lilla staden Salem. 14 bostadsrätter till salu, 99% ligger i Söderby där bara en etta kan kosta 1 miljon... Inte speciellt upplyftande.

Nåja det är väl som pappa säger: Vi sitter ju inte direkt i sjön... Inte än iallafall. Och en liten tar ju inte så mycket mer plats än en katt, i början iallafall...

Nåja, nog ömkat, det går fler tåg.  Nu ska jag sätta igång och jobba.

Puss och kram!

Olidlig väntan..,

Om man pratar om saker så slår de ibland inte in... Iallafall känns det som det ganska ofta när jag jätte gärna  vill att något ska hända. Jag vill be och böna som en galning för det här men då kanske det kommer att kännas värre om det inte händer. Man blir mer besviken än om man inte försöker så mycket...

Nåja, hur det går får vi se imorgon eller på måndag... MEN JAG KAN FAN INTE VÄNTA!!!!!!!

Nä, nu vill jag att svärmor ska ringa så att jag kan gå över till henne och sy lite byxor. Mattes knickers är för långa och pappas shorts är trasiga. Min symaskin är lite trasig såå jag ska låna henne.

Dagens drömhund: Fransk Mastiff... =)
Men det kommer ju  inte att hända. Bara att fortsätta drömma...

En vana eller en ovana?

Jag vet inte om jag någonsin kommer att vänja mig vid rörelserna i magen... Eller ens om jag kommer att kunna vänja mig av med den när hon äntligen kommer ut. Det kommer nog att kännas tomt tror jag...

Iallafall vet jag en sak. Det ska bli jätteskönt att slippa alla hormondrömmar jag har haft. Nog för att jag alltid drömmer konstiga saker med under graviditeten har det ändå varit värre än vanligt. Inatt tillexempel drömde jag att mäklaren som var hemma hos oss igår kom och tittade på vår tre-sits-soffa (som han i verkligheten tipsade oss att ta bort inför en visning) och upptäckte en massa perfekt runda små hål i sömmarna och vecken på den. Och jag vart helt tokig eftersom jag var helt övertygad om att det var katterna som hade gjort dem, även fast de såg ut att vara gjorda med en maskin eller håltång (till skärpet ni vet)... Helt sjukt. Sen var det säkert en massa annat som jag inte kommer ihåg just nu, och det är jag faktiskt glad för.

Mäklaren ja, igår la vi ett bud på en etagelägenhet 50 m därifrån vi bor nu. Jag hoppas att det blir vi som får den, för då skulle vi rent av kunna fira jul hemma hos oss för en gångs skull. Och det skulle vara roligt. Plus att vi kommer ifrån vår lilla "47 kvadratare"... Kunde nästan inte somna inatt bara för att jag låg och tänkte så mycket på den där lägenheten. 
Mäklaren hoppas iallafall att allt blir klart den här veckan eller senast nästa vecka. Så jag hoppas att det inte kommer några fler spekulanter som ska hålla på och buda över och vara jobbiga ;-)

Nä jag hoppas verkligen att vi får den här lägenheten. Det ska bli så roligt att göra om inför en visning i vår nuvarande. Han kom med riktigt bra tips, plus att jag hittade lite inspiration på nätet. 

Nåja, back to work, dags att börja fakturera in lite pengar till företaget igen nu efters månadsskiftet.

Puss och kram! 

En alldeles utmärkt idé...

Jag och kollegan är ju lite uttråkade då då. Så vi kom på en sak.

Först var det ju bara en flummig idé, men ganska snart blev den ändå rätt seriös... =)

Man skulle ta bort alla allvarliga ansikten på alla pengar och ersätta dem med glada.
Kanske ska man ha kvar några allvarliga oxå. Men för att livet skulle bli lite roligare så kan man ju iallafall ha hälften hälften.

Så om man har pengar med glada ansikten, så måste man spendera dem på något roligt, som man blir glad och mår bra av. Och om man har pengar med allvarliga ansikten så ska de gå till räkningar och sånt som är nödvändigt att betala. Men man ska inte kunna betala något roligt med sina allvarliga pengar, eftersom de måste ju gå till livsnödvändiga saker. Däremot kan du betala tråkiga/nödvändiga saker med glada pengar. 

Fast det är klart om man sparar och låter allvarliga pengar växa så blir de tillslut glada. 

En så värld skulle väl vara bekväm att bo i? Då har man ju alltid tillräckligt med pengar till allt nödvändigt. 

Nu inser ju jag att min idé inte är helt genom tänkt, men det här var bara ett utkast till en världsomvälvande idé... =)  

Spoilervarning på Barnkön!

Jaa, vill du inte veta vad jag ska få för något så bör du inte fortsätta läsa det här inlägget. För jag vet nämligen nu vad det är för nått litet som sparkar omkring i min mage hela dagarna....


Tittutultraljud.
Fredagen den 1 augusti.
Upp på morgonen, åt ingen frukost. Vi satte oss i bilen och åkte in till den stora staden. Vi åkte fel vid "Strandvägen-och-Briger Jarlsgatan-korsningen". Kanske var det mitt fel eftersom jag satt och pratade med min kusin och inte vägledde Matte riktigt. Men men, vi vände iallafall en bit bort och kom på rätt spår. Stockholm är fyllt av gator där du inte får svänga in om du kommer från ett håll, men du får om du kommer från ett annat... Helknasigt...

Iallafall hittar vi en parkering nästan framför dörren till företaget. Inne är det en jättemysig stämmning och i väntrummet står mina favoritsoffor från IKEA och väntar på mig. Först fick jag skriva under ett kontrakt att jag inte kan skylla på dem om det är något fel på mitt barn är det kommer ut eller att det inte är det könet som Tony sa att det skulle vara... Helt lugnt för min del.

Väl inne i rummet där vi ska få se vår lilla bebis är sängen lika skön som Pernilla lovade. Jag fick ligga lite på sidan eftersom bebisen låg så.

Det var en upplevelse, 1600 spänn och det var så värt det. Vi fick 36 minuters film med min lilla flicka när hon blinkar, gapar och dricker, viftar på händer och fötter, kliar sig i pannan och täcker för ansiktet som en riktig liten kändis jagad av paparazzis... Och det kändes det nästan som att vi var, när vi trängde oss in med hjälp av ultraljudstekniken och tjuvkikade på miraklet som om vi tittade på vilken tv somhelst. Såg på bebisen på ett sätt som många aldrig kunde drömma om att man skulle kunna göra. Använde en teknik som inte fanns ens när jag var en bebis i mammas mage, för ca 22 år sen... Och inte nog med det, vi fick 116 stil-bilder på en skiva varav några blev utskrivna på svartvitt ultraljudspapper och några på vanligt fotopapper i färg. Bilder kommer inom kort upp här förresten, ska bara få allt att rulla på nu efter semestern.

Att vi tog reda på könet var bara för att Matte skulle kunna sova ordentligt på natten. Han har tydligen inte kunnat göra det på två månader på grund av ovissheten. Visst ångrar jag att överaskningen blev förstörd för mig och alla andra, men samtidigt så är det rätt skönt att veta ändå. Och när Matte gosar med magen och pratar om "sin lilla dotter" då är det värt det.

RSS 2.0