Huvudvärk....

Jaa, sen i lördags har jag mått skit. RIKTIGT SKIT.

Det började med ryggont och huvudvärk, lite snuva... Men inte så farligt ändå. Orkade gå på påskmiddagen hos svärföräldrarna men det var svårt att vara mer än trevlig. Skönt att komma hem.
Men sen blev det värre. Igår låg jag under två täcken och en filt och frös. Mådde skit och kunde knappt äta nått...
Idag kanske snuvan är lite bättre men febern och huvudvärken är värre än någonsin. Jag hatar att vara sjuk.

Jag kräver inget medlidande, bara förståelse för att jag inte orkar jobba imorgon...

puss

Stephen Lynch!

I LOVE I LOVE I LOVE!!
Vi satt VÄLDIGT långt bak i salongen tyvärr, men det var roligt ändå.  Asroliga sidekicks hade han oxå. Kommer fan inte ihåg vad den korta heter men hans låt "Dirty Sanches" satte sig på hjärnan direkt.

Det enda tråkiga var alla i publiken som fick för sig att resa på sig i tid och otid och hela tiden ropa ut sånger som han inte ville sjunga. Tillslut vart han nog irriterad på riktigt... men man vet fan aldrig med komiker egentligen... =9

Maten var jättegod. Men det är nog som Duvan och jag satt och diskuterade, att för min del lönar det sig inte att betala 119 kr för buffen eftersom jag ofta bara tar en gång och sen äter sallad och efterrätt. Däremot att jag själv får plocka min mat som jag vill ha den och krydda den som jag vill är ju det som man egentligen betalar för. (Usch vilken dålig svenska,men jag orkar inte rätta mig själv, förmycket tankearbete.) Det är ju mer lönsamt för Duvan som ändå tar mat tre gånger. Men killar kan ju äta mer än tjejer, speciellt killar som sportar och har ett krävande arbete.

Vi käkade vid 18 nånting, satt väl lite över en timme, för att sen dra oss till "Wooken" vad det hette egentligen vet jag inte, men det var ett matställe med jungelinredning på en gata rätt nära Gallerian. Ganska mysigt, bara vi inte hade suttit precis innanför ytterdörren där folk gick inoch ut hela tiden.

Sen vidare till China teatern där vi hade en asrolig natt med Stephen och de andra killarna.


Nu orkar jag fan inte mer, vi ska till svärföräldrarna om tre timmar och käka påskmiddag....

Så puss på er nu!

Tysthetskloster

Jaha, oförberett lönesamtal igår. Det var plannerat att vi skulle ha det idag egentligen, men min PA kom igår eftersom hon tydligen slutar tidigt varje tisdag och inte hade tänkt sig för när hon bokade in mötet. Jag tror iallafall att det gick rätt så bra. Hon såg ju iallafall inte arg eller irriterad ut när hon gick...  =)

Och så kom snön tillbaka.... va fan skulle den göra det för? Mina vinterkängor har omvandlats till stallskor och jag har ingen lust att sätta på mig dem när jag går till jobbet. De luktar liksom lite häst om dem, och det kanske inte alltid är så uppskattat...

Inatt drömde jag om mina gamla klasskompisar, Etto, Nathalie, Carolina och Sonya... Plus om mina dagis fröknar Britta och Ulla. Helt galet men fan va jag saknar dem. Jag kommer inte ihåg vad drömmen handlade om mer än att jag kramade om dagisfröknarna och sa att jag saknat dem och sen pratade en massa med tjejerna... Jag ville verkligen inte gå upp i morse!!! =)

Vinter vinter vinter.. Senast igår satt jag som ni vet och kollade igenom mina bilder från i sommras... Fan va man längtar tillbaka till de dagarna! Tänk bara tanken att åka ut mitt i natten och bada för att det är så varmt. Kanske tilloch med åka ut tidigt en morgon bara för att... Åh, jag längtar till värmen.

Jaha, snart har påsken gått och då kan Robin äntligen hjälpa oss att tapetsera. Har redan pekat ut den tapet som jag vill ha och Mattias gillade den oxå så det blir nog inte så svårt att övertyga honom om den saken. hehe. Och så ska vi köpa nya golv och kolla på kök och Duschkabin. FY FAN VA SKÖNT DET SKA BLI ATT FÅ GÖRA OM!!!
Om bara Matte kunde släppa tanken på att köpa den där jävla fyrhjulingen.... Iallafall vänta tills vi har renoverat och sålt lägenheten och köpt hus så att han kan ha den i ett garage på tomten istället.... Tycker jag verkar mycket vettigare...

Men det kommer han aldrig att göra...

Iallafall, nu måste jag fortsätta jobba... Lite svårt bara att göra det när man får så roliga mail från Jill... HAHA

Puss och kram

14/6 Kolla kalendern.

Trosa marknad... Ett helt år sen... Fan va mysiga bilderna är från förra året, även om jag var/är FÄT SOM FAN på dem... Lite värre nu säkert... Hehe, sitter precis och smäller i mig ett påskägg som vi fick från SICK, så jag ska nog inte säga så mycket...

Nä jag var bara tvungen att påminna "vissa personer" (haha) om datumet.

PUSS OCH KRAM!

Pilleriller

Det är sjukt egentligen hur bra man kan må av ett litet piller...=) Jag hade inga som helst problem med att sitta och läsa tidningen och prata med en kollega längst bak i bussen idag.... Så skönt.

Idag är det en bra dag, det känner jag på mig! Jag ska ringa och väcka Mattias kl 10.00, han är ledig idag den lyckosten. Som han är nästan varenda fredag när de ligger ute. Vad han ska göra idag har jag ingen aning om. Slappa hela dagen antagligen. hehe

I förrgår satt jag i flera timmar på IKEA's sida och designade mitt kök, det var roligt. Men Mattias var skeptisk till resultatet. Men han var ju ganska trött oxå, kanske skulle ha valt ett annat tillfälle att visa honom det och lagt fram det på ett annat sätt. Jag tror att det kommer att gå.

Igår när Tomas släppte av mig hade jag missat bussen med nån minut så det var ju bara att börja traska till centrum. Det var så skönt att jag för en gångs skull kunde gå genom skogen och slippa gå längs bilvägen första biten. Men när jag väl kom dit så tänkte jag att jag skulle gå förbi svärföräldrarna och kolla in deras trädäck på framsidan. Lotta var just på väg ut genom dörren och på väg till Södertälje så vi gjorde sällskap till bussen. Så det blev en prommis hela vägen hem. Det var rätt så skönt. Men efter middagen slocknade jag som ett ljus i sängen. Sen vaknade jag när Kustbevakarna började.

Nä får det räck för ett tag....

Puss på er alla där ute i cyberrymden... he he.

Va fan är det för fel på vissa egentligen?

Jag blir så j***a trött på människor på bussen som sätter sig på sätet längs ut och ockuperar två platser istället för en. Imorse hade jag tre såna personer framför mig på bussen mot Tumba. VILL MAN UNDVIKA ATT HA NÅGON SITTANDES BREVID SIG, SÄTT DIG FAN PÅ ETT ENSAMT SÄTE!!!! - Ja det finns faktiskt såna!! Eller ännu bättre, ställ dig upp och låt de som vet hur man beter sig på ett kommunalt transportmedel sätta sig.

Jag hatar att åka buss, och jag måste sitta långt fram och se vägen. ANNARS SPYR JAG! Men när jag inte kan sitta på en plats med bra utsikt fråmmåt så måste jag sitta och tugga tuggumi, svälja krampaktigt och ta djupa andetag. Inget av detta hjälper mer än en stund och det är skitjobbigt.

Jag tycker bara att det är respektlöst, inte bara mot såna som mår som jag - för det är det säkert inte många som gör - men mot alla. Hur kul är det att gå på en buss och se en människa som tror att hon/han är bättre än du och därför kan uppta två säten medan andra får stå... Ibland har jag bara lust att klättra över dem och sätta mig på det innersta sätet. Bara för att. Eller bara blänga, men jag måste alltid koncentrera mig på att inte kräkas så det går ju inte för min del.

Fan va trött jag blir.

Ja, jag ska börja köpa åksjuke tabletter. Men jag ska egentligen inte behöva göra det.

Puss och kram

The good and the bad days....

Nowdays all days are bad days, I'm so tired and not feeling very well either...
Tomorrow I'm going to see a doctor, and hopefully he'll tell me if I'm having a good or a bad day... =)

Mattias took a course of some kind yesterday, so the night was ok. This night won't be since he wont be there... I don't know what I'll do tonight when I get home from work, it's so boring being alone. Atleast I have my cats running around disturbing my sleep all night.
I have to buy them some food, there wasn't anything left when I was about to feed them this morning. I feel like a really lousy mother... Perhaps they'll just love me more when I'm bringing food home?

Well, I guess that was all for now.... 
It wasn't a very happy note today. 
Well then,

Puss och kram  

Jag vill berätta för er om Keyman....

...om hur helt underbar han är.

Men jag har inga bilder, bara i mitt huvud. Han är en jätte söt liten pålle.
Igår var han lite bråkig på väg in från hagen, men han lugnade ner sig sen. Det var tänkt att jag skulle rida, men vädret var ju riktigt piss igår. Och sen kom Elina och pratade och då kändes det bara onödigt att göra nått annat än pyssla och gosa med han.

Han är lite öronskygg så man får trixa med grimma och träns. Knäppa upp remmar här och där och sen trä på och spänna remmarna igen. Lite jobbigt men jag jobbar iallafall på att han ska låta mig ta på hans öron. Det är lättare när man står på en stol, då kan han inte lyfta huvudet så att jag inte når.. Det gjorde jag igår, jag stod och borstade och kliade honom i ansiktet i 20 min och tog i öronen några gånger. Det gick bra.

Jag fick hjälpa Elina med att bremsa Putte, som inte är så jävla liten trots namnet, när hon skulle klippa öronen på honom, han är inte heller så jävla glad i den kontakten.... =) Det var rätt spännande. Där står jag på en uppchnervänd hink, framför ett djur som väger närmre ett ton med ett ynka snöre fastsatt på en pinne virad om hans överläpp för att lugna ner honom... Som sagt, spännande.

Nä nu har jag tråkat ut er "Anti-Häst-Människor" tillräckligt... Men ni kan ju förbereda er på att det blir en uppdatering en gån i veckan efter att jag har varit med Keyman. Bara så att ni vet....¨

Puss och Kram

Vad hände med världen? (Citat: Kusin)

Här dimper man helt sorgelöst ner på sin trogna kontorstol, det är mörkt och tyst här inne. De andra har inte kommit än så jag tar det lugnt. Gud ska veta att det kommer att bli en hektiskt dag idag... Det blir det alltid.

Igår bestämde jag mig för att jag skulle skriva på engelska idag, så blev det inte... Inte nu.

Jag kan inte säga att jag kände Daniel Snällman, han var ett ganska sällsynt ansikte på både engelskan och svenskan, ett tag försvann han helt. Men vi pratade en del, han var rolig att diskutera med, speciellt på elevrådet där han hade ungefär samma åsikter som jag, bara ett annat sätt att försöka få sin vilja fram. =) Han var rolig helt enkelt.

Wow, världen gör en uppmärksam ibland på att den finns. Jag hade faktiskt för en stund glömt bort den.

Jag mår så fruktansvärt illa när jag åker buss. Jag har prövat allt utom åksjuketabletter, till och med "åksjuke-armband". DUMMA LINDA - hon tände ljuset! Jag övertar gamlingarnas plats längst fram och stirrar envetet så långt bort på vägen som jag kan, det är svårt, och det hjälper inte när bussen bromsar - gasar - bromsar - gasar. Jag hatar att åka buss. Faktiskt så måste jag ha åksjuke-armbanden på mig rätt länge efter att jag har klivit av bussen, det går bara inte annars. Det är svårt att vara glad oxå, en morgon när man vet att man kommer att må illa  när man åker buss...


Om det bara kunde sluta regna så att man kunde ta cykeln istället... Har varken lust eller ork när regnet gör att man blöt. Och då slipper man bli åksjuk....


Nä nu tror jag att det får vara färdig skrivet idag. Och så ringer telefonen.... Jaha, back to work then...


Puss och kram på er från lilla mig.


Ja jag ska....

Nu har jag fått åthutningar från två olika håll - Jag är för oaktiv på min blogg...
Men jag tänker faktiskt skylla ifrån mig, och enligt mig själv så är det en bra ursäkt. JAG HAR JOBBAT. =) Och med det menar jag att jag knappt har hunnit ta mig tid att läsa nått på aftonbladet.se. JAG HAR FÖR SJUTTON INTE ENS HUNNIT LÄSA NÅN ANNAS BLOGG! Och just nu ORKAR JAG INTE skriva på engelska. Det är bara helt enkelt för jobbigt.

Jag har säkert oxå en massa påbörjade bloggar i Word som jag suttit och pillat på men aldrig kommit för mig att publicera...

Så vad har hänt sen sist då? Kryssningen vart inställd, men vi plannerar nått roligare istället. Förresten - min lilla gurka fyller år idag. Grattis gumman och kvadda inte för många av de fina leasingbilarna nu =).

Igår och i förrgår låg jag hemma och bara mådde dåligt hela dagen, men på kvällen igår gick jag upp till Linda och käkade lite, pratade med hennes mamma och bror. Och såklar busade med Kevin, som faktiskt var ganska trött när jag kom. Men han hade varit på dagis för första gången så det är förståeligt. Ha ha.

I helgen var vi ute och festade, ett kapitel i mitt liv jag gärna glömmer... Iallafall en del av kvällen. =( Men men, det är sånt man får leva med, och jag tänker inte hänga ut nån. Sen i söndags var jag ute i stallet och pysslade med Keyman, min lilla sötnos. Han var jätte mysig. Matte kom och hämtade mig så att vi kunde åka och äta. Sen åkte jag till Södertälje och träffade mina små hjärtegryn. Det vart en jättemysig kväll, som dock vart lite för kort och skulle behövas sträckas ut i flera dagar till. haha

Måndag vaknade jag som sagt och mådde pyton, feber och trött som bara fan. Fick ett gulligt meddelande från min älskling där han sa att det var snö och regn ute så jag skulle gå försiktigt och tänka på att bussen kanske skulle vara försenad. Jag stannade med gläjde under mitt täcke med mina underbara flickor. Det blev både täcke och filt på hela dagen. Fan va piss jag mådde.

Har lånat böcker av Frick, (du kommer alltid att vara Frick för mig Skruttan) den första är lite skum, men jag ska ta mig igenom den. Har fått Fantasy-fnatt igen, vet inte vad jag ska ta vägen, och varken Harry Potter eller Eddings duger just nu. Jag vill till okända territorier, outforskade platser och nya bekantskaper. Jag står i kö på två böcker på bibblan som aldrig verkar komma in. Den ena står på inköp och den andra är jag den andra personen som vill låna... Jag satt helt enkelt fast i träsket. Men nu fick jag låna fem böcker av Frick som sagt, det blev min räddning.

Nä nu har ni fått nog för ett tag. Kanske uppdaterar lite mer sen.

PUSS OCH KRAM

RSS 2.0